Breaking News
11 Ιουνίου 2021

Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι δύο έμπειροι αθλητές άρχισαν να αφήνουν τις προσπάθειες στα γκέιμ που αντιλαμβάνονταν ότι δεν είχαν τύχη και τελικά ο Ζβέρεφ ισοφάρισε σε 2-2.

 

Ο Τσιτσιπάς παραλίγο να πάθει το ίδιο που έπαθε στην εκκίνηση του 4ου σετ. Ο Ζβέρεφ έφτασε στο 40-0, όμως στη συνέχεια ο ακατάβλητος Τσιτσιπάς πήρε σερί πόντους και κράτησε το σερβίς του. Το άγχος πέρασε στην πλευρά του Γερμανού, που έκανε ορισμένα αβίαστα λάθη και έχασε γκέιμ στο σερβίς του. Ο Τσιτσιπάς ήλεγχε το ματς με το σερβίς του, έκανε το 4-1 και έβαλε δύσκολα στον Ζβέρεφ.

Το φινάλε είχε γαλανόλευκο χρώμα. Ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του δύο φορές και έγραψε ιστορία. Το νο4 στον κόσμο (έπειτα απ' τη νίκη του) ετοιμάζεται για κάτι αδιανόητο προ ετών, μία συμμετοχή στον τελικό ενός major. Απέναντί του, ένα μεγαθήριο του τένις, όμως η φόρμα του στο χώμα είναι τέτοια, που μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε.

Ο τελικός του φετινού Roland Garros θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 και live από το SPORT24.

sport24.gr

Διαβάστε ακόμη:

Πέταξαν με τον Ίκαρο και πήραν την ολυμπιακή πρόκριση τα κορίτσια της Ελλάδας

 

«Ζήσε Αθλητικά», στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ληξουρίου

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics