Breaking News
18 Αυγούστου 2021

Formula 1: Για δεύτερη διαδοχική σεζόν δεν θα πραγματοποιηθεί το GP στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου λόγω κορονοϊού.
Παναγιώτης Αποστολόπουλος


Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Formula 1 ανακοίνωσε πως δεν θα διεξαχθεί το GP Ιαπωνίας λόγω του κορονοϊού και ήδη οι διοργανωτές αναζητούν αγώνα που θα τον αντικαταστήσει.

Ούτε φέτος θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στην πίστα της Σουζούκα οι οδηγοί της Formula 1 καθώς όπως έγινε γνωστό αναβλήθηκε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Ιαπωνικό GP.

Η ιαπωνική κυβέρνηση και οι διοργανωτές ενημέρωσαν πως ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί ούτε φέτος αφού τα μέτρα κατά του κορονοϊού δεν το επιτρέπουν ενώ η Formula 1 ενημέρωσε πως ήδη ψάχνει τον αγώνα που θα αντικαταστήσει το GP Ιαπωνίας το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τα μέσα Οκτωβρίου.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Εντυπωσιακός ο νεαρός Κρητικός Ορέστης Ντουσάκης

 

 

NBA: Πήραν το Summer League οι Κινγκς [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics