Breaking News
05 Δεκεμβρίου 2021

Τις πρώτες τους νίκες στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 πέτυχαν τα Χανιά (3-0 εντός έδρας την Κηφισιά) και η Επισκοπή (3-0 εκτός έδρας την Ζάκυνθο). Μοιρασιά για ΟΦ Ιεράπετρας και Ρόδο.
Χανιά - Κηφισιά 3-0

 

Σεφτέ στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές έκαναν τα Χανιά. Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 4΄ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Μπαϊροβιτς.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι Κρητικοί έχοντας διώξει το όποιο πιθανό άγχος πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στο 2-0. Αυτό θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί στο 20΄, το πλασέ όμως του Βασιλόγιαννη αντί για τα δίχτυα του Κολοβούρη κατέληξε άουτ… Ό,τι δεν κατάφεραν οι «κυανόλευκοι» σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 45΄ με τον Βάρκα, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Κι ενώ όλα έδειχναν ό,τι αυτό θα ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπαϊροβιτς με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 3-0 «καθαρίζοντας» με τον τρόπο αυτό την υπόθεση νίκη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ, το οποίο και έμελλε να είναι το τελικό του αγώνα.

Ζάκυνθος - Επισκοπή 0-3

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε στην Ζάκυνθο η Επισκοπή. Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν αυτή, που μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 12΄ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ, η κεφαλιά όμως του Μπαρμπόσα από καλή θέση κατέληξε λίγο άουτ.

Δύο λεπτά μετά οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πέτρου να βγαίνει τετ α τετ με τον Πατσιογιώργο, η προσπάθεια του όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Αυτό που η ομάδα του Ρεθύμνου, δεν μπόρεσε να πετύχει στις δύο αυτές ευκαιρίες, το πέτυχε στο 19΄, όταν ο Ντεμέτριους με ένα εντυπωσιακό γυριστό νίκησε τον Πατσιογιώργο για να κάνει το 0-1.

Από το σημείο εκείνο και μετά η Ζάκυνθος προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 28΄, το σουτ όμως του Κοναγκάγια αποκρούστηκε με προβολή από τον Μπαρμπόσα… Στο β΄ ημίχρονο η Επισκοπή μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει τη νίκη, όπως και το έκανε. Στο 65΄ ο Νταρζίσιο με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Τριντάντε έκανε το 0-2, ενώ στο 76΄ ο Ντεμέτριους ευστόχησε σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κολεύρης, για να κάνει το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΟΦ Ιεράπετρας - Ρόδος 1-1

sdna.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics