Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ισπανό Νταβίντοβιτς Φοκίνα, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις του Ρότερνταμ.

 

Μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά μάχης, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο.1 στο ταμπλό του Ρότερνταμ, επικράτησε του σκληροτράχηλου Ισπανού με 7-5, 6-7 (1), 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των "16" του Ρότερνταμ.

Στο πρώτο σετ ο 22χρονος Νταβίντοβιτς Φοκίνα (νούμερο 46 στον κόσμο) έβαλε δύσκολα στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία και έκανε το 1-0 με 7-5 στα game.

Σθεναρή ήταν η αντίσταση του Ισπανού τενίστα και στο δεύτερο σετ με τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα να ισοφαρίζει σε 1-1 (7-6 game).

Τελικά ο Τσιτσιπάς πήρε το τρίτο σετ με 6-4 και έκανε το 2-1 μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά αγώνα!

O επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά για τη φάση των “16” του τουρνουά, θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Χάρις – Ιβάσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ποδηλατικό γύρο της Σαουδικής Αραβίας

Μαν. Ρουμπάκης: «Ο ΠΟΑ θα παραμείνει στην κατηγορία»

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics