Breaking News
01 Μαρτίου 2022

Καλύφθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι προσδοκίες της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.

Μετά το τέλος της κορυφαίας εσωτερικής διοργάνωσης, το απόγευμα της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Κώστας Παπαγεωργίου τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της ομοσπονδίας ότι η φετινή ιδέα για τον τρόπο διεξαγωγής της προκριματικής και της τελικής φάσης ήταν πετυχημένη. Εξέφρασε επίσης, την ικανοποίησή του για τα συναρπαστικά ματς και το υψηλό θέαμα, που παρουσιάστηκαν στο ΣΕΦ και στάθηκε στη μεγάλη προβολή από τη WEB TV της ομοσπονδίας που (με τους αγώνες να γίνονται αναγκαστικά κεκλεισμένων των θυρών) έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του αθλήματος να ζήσουν τον παλμό του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ, που πέρασε πάρα πολύ χρόνο στην ομοσπονδιακή αίθουσα για να ρυθμίσει διάφορες λεπτομέρειες στο οργανωτικό κομμάτι, παραδέχτηκε ότι ο μη υψηλός αριθμός των συμμετοχών ήταν το αρνητικό γεγονός στις δύο φάσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

«Δεύτερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μέσα σε λίγους μήνες, που δυστυχώς δεν είχαν τη χαρά να απολαύσουν από κοντά οι φίλοι του αθλήματος λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ελπίζω όμως, να το απόλαυσαν μέσα από τις live μεταδόσεις γιατί έγιναν εξαιρετικοί αγώνες με πάρα πολύ ωραίο θέαμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της διοίκησης και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δυστυχώς δεν είχαμε τις συμμετοχές που θα θέλαμε. Καταλαβαίνουμε ότι ήταν δύσκολο και λόγω του covidκαι από τα παράβολα της ομοσπονδίας, που αναγκαστικά βάζουμε και δεν μπορούν όλες οι οικογένειες και όλα τα σωματεία να τα πληρώνουν. Μόνο αυτό ήταν το αρνητικό σε όλη τη διοργάνωση. Από κει και πέρα ήταν πετυχημένο το conceptτης ομοσπονδίας να βγαίνει πρωταθλητής σε κάθε Περιφέρεια ώστε να καταλήξουμε εδώ, στο πρωτάθλημα όλης της Ελλάδας να έρθουν όσοι προκρίθηκαν και να διεκδικήσουν διακρίσεις».

Όλες τις δηλώσεις του Κώστα Παπαγεωργίου, πρωταθλητή Ελλάδας θυμίζουμε, σε όλα τα αγωνίσματα και 8 φορές στο απλό ανδρών, μπορείτε να τις δείτε στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=RvVylalKoZ4.

Διαβάστε επίσης

 

Νέα τεράστια επιτυχία για την Άννα Κορακάκη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics