Breaking News
02 Μαρτίου 2022

Στίβος: Διακρίσεις και μετάλλια για τους αθλητές του ΟΦΗ


Συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας..

 Σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια κατέγραψαν οι αθλητές του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 Ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης στα 5χλμ βάδην ανδρών κατέλαβε τη δεύτερη θέση με χρόνο 20:28.82, ενώ η Αθηνά Περδίκη, πήρε την 3η θέση στο πένταθλο γυναικών.

 Στα 200 μέτρα ανδρών, ο Γιώργος Καλογεράκης αναδείχθηκε 10ος με χρόνο 22.57.

 Να σημειωθεί ότι ο σπρίντερ του ΟΦΗ Γιώργος Κόκκινος, μπήκε στον τελικό στα 60 μέτρα, αλλά λόγω μιας διάτασης, δεν αγωνίστηκε.

 Ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, Παναγιώτης Αντωνακάκης, ανέφερε για την εικόνα των αθλητών του ΟΦΗ, ότι «οι αθλητές μας έδειξαν ότι είναι σε καλό επίπεδο. Για μας το Πανελλήνιο κλειστού είναι μια καλή δοκιμή των δυνάμεων μας, καθώς δεν έχουμε σαν περιοχή κλειστό προπονητήριο, κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει και κάποια στιγμή να αποκτήσουμε, γιατί το έχουμε ανάγκη».
neakriti.gr
Διαβάστε επίσης

Στη Γαλλία και τη φημισμένη Ενεμπόν θα βρει η νέα αγωνιστική χρονιά τον Γιάννη Σγουρόπουλο.

 

 

 

 

Τις πρώτες αγωνιστικές κούρσες της για το 2022 έκανε η Άννα Ντουντουνάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics