Breaking News
18 Μαρτίου 2022

Τι προβλέπουν σήμερα, Παρασκευή τα ζώδια, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη;

 

Κριός
Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει αρκετές νέες νίκες! Η επιτυχία σας μπορεί να αφορά επαγγελματικά θέματα. Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί ο μισθός σας ή να πάρετε ένα μικρό μπόνους. Για πολλούς ωστόσο μεταξύ σας θα είναι μια δύσκολη μέρα να κατανοήσετε τις προθέσεις των αγαπημένων σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένας από αυτούς να καταδικάσει τις ιδέες σας και να εκφράσει κριτική για τις ενέργειες σας. Μην βιαστείτε να έρθετε σε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Σε γενικές γραμμές, η μέρα μπορεί να είναι διασκεδαστική.

Ταύρος
Μην υπεραναλύετε τα γεγονότα αλλά και τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σας σήμερα, γιατί δεν θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς αντιλαμβάνεστε μόνο μερικά ψήγματα από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Στρέψτε την προσοχή σας στο να μάθετε καινούργια πράγματα, τόσο για τη δουλειά σας, όσο και για την προσωπική σας βελτίωση, την πνευματική. Προσέξτε τα έξοδα σας και πάνω από όλα, δώστε προσοχή στην διαίσθηση σας κατά την διάρκεια της μέρας.

Δίδυμοι
Σήμερα θα έχετε την παρόρμηση να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε πολύ καιρό να δείτε ή να ακούσετε. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας και προσπαθήστε να σκεφτείτε, για πιο λόγο έχετε χαθεί. Μήπως κάνατε ή είπατε κάτι που δεν το συνειδητοποιήσατε; Μήπως ήρθε η χρονική στιγμή να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας σας; Στον οικονομικό τομέα η μέρα υπόσχεται επικερδείς αγορές, ενδεχομένως ενός αντικειμένου που μέχρι τώρα ήταν πέρα και πάνω από την αγοραστική σας δύναμη. Το βραδάκι επικρατεί ερωτική ατμόσφαιρα και είναι η ιδανική χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας…

Καρκίνος
Σας περιμένουν σήμερα ευχάριστες ειδήσεις, ίσως και εκπλήξεις από τον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί να αφορούν μια προαγωγή, ένα χρηματικό μπόνους ή μια ανταμοιβή γενικά προς αναγνώριση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων σας. Αναφορικά με την προσωπική σας ζωή, εάν αναζητάτε το άλλο σας μισό, φροντίστε να ισορροπήσετε πρώτα μέσα σας, να ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε, πριν να κινήσετε τα νήματα για κάτι καινούργιο.

Λέων
Όσο και να αισθάνεστε την πίεση του χρόνου, θα πρέπει να αντισταθείτε στην παρόρμηση σας να βιαστείτε σήμερα. Το να κάνετε βιαστικές κινήσεις κατά την διάρκεια της μέρας σε ζητήματα εργασίας ή σχέσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα σε βάθος χρόνου από αυτά που θα προσπαθήσετε να επιλύσετε. Πάρτε το χρόνο σας λοιπόν, αξιολογήστε εκ νέου τα μελλοντικά σας σχέδια και επικαιροποιήστε τα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εναλλακτικά σχέδια στο οπλοστάσιο σας, σε περίπτωση που κάτι δεν εξελιχθεί με τον επιθυμητό τρόπο.

Παρθένος
Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας σας δημιουργεί τάση για απομόνωση. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να λύσετε με αυτό τον τρόπο κανένα από τα προβλήματα που σας απασχολεί. Μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Οι αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία σας ενθουσιάζει, αλλά είναι θνησιγενής…

Ζυγός
Μην επιμένετε στις απόψεις σας δογματικά, όταν βλέπετε ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σας. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν που θα σας αλλάξει τις απόψεις. Ακούστε τι έχουν να σας, έστω κι αν νοιώθετε πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχετε να μάθετε κάτι! Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ανθρώπους ή καταστάσεις, αν δεν θέλετε περιπέτειες, για αυτό δείξτε αυτοκυριαρχία.

Σκορπιός
Σήμερα θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε εκπονήσει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είστε επίσης σοβαροί και γειωμένοι στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσκει αυτό που θέλει!

Τοξότης
Ημέρα που ευνοεί την δράση η σημερινή, από τα οράματα να περάσετε στην πράξη. Θα πρέπει όμως να είστε σταθεροί στους στόχους σας και να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια με τα πρώτα προβλήματα. Προσπαθήστε να μην απογοητεύσετε αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί να χρειάζονται την στήριξη σας. Θα ήταν εξαιρετικά άδικο απέναντι τους, μια και αυτοί σας στάθηκαν στα δύσκολα.

Αιγόκερως
Υπάρχει μια δυσαρμονία στην ατμόσφαιρα και η μέρα σας κάθε άλλο παρά αρμονική θα είναι. Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σας σχέσεις, μια και είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να σας ζητηθεί ή να χρειαστεί να προσφέρετε κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να εργασθείτε αμισθί. Θα ανταμειφθείτε στο άμεσο μέλλον για την προσφορά σας αυτή…

Υδροχόος
Έχετε μια μεγάλη πιθανότητα να έχετε μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα! Για να συμβεί όμως αυτό, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι, να ακούσετε τις συμβουλές ατόμων που εμπιστεύεστε ή να ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας. Μερικά γεγονότα αυτής της ημέρας μπορούν να προκαλέσουν μια μικρή συναισθηματική αναστάτωση. Αποφύγετε να αναζητήσετε την βαθύτερη κατανόηση του τι σας συμβαίνει, παρατηρήστε αποστασιοποιημένοι την κατάσταση που εξελίσσεται και επικεντρώστε την προσπάθεια σας στην διατήρηση της ηρεμίας.

Ιχθείς
Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη και να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο… Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε επίσης:

Αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου ο Μίλτος Τεντόγλου

 

 

 

Σήμερα 18 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics