Breaking News
25 Μαρτίου 2022

Από 21 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για την αναμέτρηση του Σαββάτου (26/03, 14:45) στα Περιβόλια με τα Χανιά.


Μετά τα Χανιά και ο Παναθηναϊκός Β ανακοίνωσε την αποστολή των ποδοσφαιριστών για το μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Εκτός έμεινε ο Πάνκα που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου των “πρασίνων” αναφέρει σχετικά:

«Με προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης” ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με τα Χανιά (26/03, 14:45) στο γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.


Το πρόγραμμα των Πράσινων είχε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και στημένες φάσεις. Από την προπόνηση απουσίασε ο Πάνκα, που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό ματς στην Κρήτη.

Αυτοί είναι οι: Αλμπάνης, Βαγιαννίδης, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Νταμπίζας, Ξενόπουλος, Ρόμπι, Σερπέζης, Σιδεράς, Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης.»
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Την 3η θέση ο Χατζηκυριάκος στο τουρνουά Α.Με.Α. της Ισπανίας

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 25/03/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics