Breaking News
24 Μαΐου 2022

Πανελλήνιο Παίδων/Κορασίδων: Η κλήρωση της Τελικής Φάσης

 

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Κορασίδων μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.
Οι 16 ομάδες που θα διεκδικήσουν τους δύο τίτλους θα μάθουν το πρόγραμμα των αγώνων τους την Τετάρτη 25 Μαΐου, καθώς στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση της Τελικής Φάσης.

Υπενθυμίζουμε πως στο Final 8 του Πανελληνίου Παίδων θα αγωνιστούν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΔΕΚΑ, το Περιστέρι, το Ηράκλειο, ο Προμηθέας Πάτρας, ο Πρωτέας Σχηματαρίου και ο Ηρακλής Κοζάνης και θα διεξαχθεί 21-26/6 στην Καρδίτσα.

Στο Final 8 του Πανελληνίου Κορασίδων τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο Παναθηναϊκός, οι Εσπερίδες, ο Παναθλητικός, η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, ο Ανδρογέας, η Άμιλλα Τρίπολης, ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου και ο Ολυμπιακός Βόλου και θα διεξαχθεί 28/6-2/7 στην Καλαμάτα και στη Μεσσήνη.
sdna.gr
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η Ρόζα Νικολακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Poros Cup

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics