Breaking News
02 Ιουνίου 2022

Ο Γιώργος Γιακουμάκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα για τα προκριματικά του Nations League με τη Βόρεια Ιρλανδία την Πέμπτη (02/06).
Ο Κρητικός επιθετικός είπε μεταξύ άλλων:

 

«Tο ότι έχουμε εμπειρίες σε ατομικό επίπεδο θα μας βοηθήσει. Είμαστε στην ιδανική ηλικία. Είμαστε διψασμένοι ακόμα διότι δεν έχουμε πετύχει πράγματα με την Εθνική. Θέλουμε να έχουμε επιτυχίες. Το χρειαζόμαστε όλοι.

Σίγουρα ερχόμαστε από μεγάλες επιτυχίες ατομικά. Όταν είσαι πρωταθλητής με την ομάδα σου είναι θετικό. Είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Ήταν μία ωραία επίσκεψη (σ.σ. αναφέρεται στον Γιώργο Καραγκούνη)). Μας ενέπνευσε όλους. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους καταξιωμένους.

Είναι ευλογία για εμάς να έχουμε ανθρώπους όπως οι Κωνσταντινίδης και Φύσσας. Μας “πρίζωσε” και μας έδωσε κίνητρο. Μας έδωσε συμβουλές που θα της θυμάμαι για καιρό. Το 2004 ήταν κάτι απίστευτο. Έγραψαν ιστορία αυτοί οι παίκτες.

Είναι κάτι πολύ σημαντικό για το έθνος μας. Μας λείπει τέτοια επιτυχία πολλά χρόνια. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε την επιτυχία. Δεν ήταν εύκολο, διότι το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν στις 16 Μαΐου.

EstrellaΕκπροσωπούμε τη χώρα μας. Έχουμε το κίνητρο. Έχουμε θετική διάθεση και είμαστε αισιόδοξοι. Κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου. Πληρώνομαι για αυτό. Το να σκοράρω είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Είναι το καθήκον μου.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Το στιλ της Β. Ιρλανδίας μοιάζει με της Σκωτίας. Θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να βγάλουμε την έντασή μας στο παιχνίδι μας. Eίναι πιο εύκολο εδώ. Όταν θα παίξουμε στην Ελλάδα θα το σκεφτούμε.

Είμαι ακόμα “διψασμένος”. Για μένα είναι σαν να ξεκινώ το 2ο σκέλος της προετοιμασίας γιατί είχα τραυματισμούς. Αλλοι παίκτες έχουν παίξει τόσο ματς. Είναι τρελό. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι αλλά σκεφτόμαστε την ομάδα μας.

Το Nations League είναι που θέλουμε να περάσουμε στη συνέχεια. Είναι θεσμός που έχει να κάνει με Euro και Μουντιάλ. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Όταν έρχονται οι επιτυχίες πιστεύεις πιο πολύ στον εαυτό σου. Εάν πάρουμε αύριο θετικό αποτέλεσμα θα αποκτήσουμε μέταλλο.»
Athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 01 Ιουνίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Εurope Trophy Grand Final γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics