Breaking News
14 Οκτωβρίου 2022

Κακουλάκης: Δούλεψα πολύ για το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι


Ο κολυμβητής του Ωρίωνα μιλάει για τη συμμετοχή του στο Μεσογειακό Κύπελλο και τους στόχους του...

 Εντυπωσιακή παρουσία στο άθλημα της ανοικτής θάλασσας έχει ο κολυμβητής του Ωρίωνα Βασίλης Κακουλάκης, που στο πρόσφατο Μεσογειακό Κύπελλο στο Βελιγράδι κατέκτησε, με το εθνόσημο, το χρυσό μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα με χρόνο 58.58.22, δείχνοντας ότι με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στον χώρο! «Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, ακολούθησα τις οδηγίες τού κ. Γιαννιώτη. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολος ο ανταγωνισμός με τον Ιταλό. Σε όλη την κούρσα ήμασταν σώμα με σώμα, αλλά στα τελευταία μέτρα κατάφερα και μπήκα μπροστά», τόνισε στην εκπομπή “Κρήτη Σήμερα” ο νεαρός πρωταθλητής για την επιτυχία του, αφήνοντας στη 2η θέση τον 2ο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιταλό Νταβίσε Γκρόσι.

 «Η αλήθεια είναι ότι δούλεψα πάρα πολύ, είχα κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία με την προπονήτριά μου την κ. Βάνα Μπακούση, ήμουν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, οπότε πίστευα ότι θα πήγαινα πολύ καλά».

 Ο αθλητής του Ωρίωνα αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα και τη συνεργασία του με τον τεχνικό σύμβουλο της ΚΟΕ, τον σπουδαίο Σπύρο Γιαννιώτη: «Είμαι πολύ υπερήφανος που έχω καταφέρει να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας! Ο επόμενός μου στόχος είναι να φέρω μετάλλια και στις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν με την Εθνική ομάδα... Ο κ. Γιαννιώτης ήταν πολύ μεγάλος αθλητής, είναι φοβερός άνθρωπος και προπονητής ταυτόχρονα. Είναι εξαιρετικός, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με την εμπειρία του στη θάλασσα και είμαι πολύ τυχερός που τον έχω να με καθοδηγεί στην πορεία μου, ώστε να γίνω καλύτερος στην ανοικτή θάλασσα».

 Και βέβαια ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και άοκνη προσπάθεια, όμως με πρόγραμμα και κυρίως θέληση ο νεαρός αθλητής-μαθητής τα καταφέρνει εξαιρετικά: «Είναι δύσκολο να προλαβαίνω και προπόνηση και σχολείο και διάβασμα μαζί... Είμαι στην Α’ Λυκείου, έχω προπόνηση πρωί και απόγευμα, σχολείο, διάβασμα και ιδιαίτερα μαθήματα. Επίσης, πρέπει να τρώω σωστά και να κοιμάμαι νωρίς για να ξεκουράζομαι και να πηγαίνω προπόνηση το πρωί... Σίγουρα για να πετύχεις χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, αλλά ταυτόχρονα και πειθαρχία. Έχω στερηθεί πολλά πράγματα μέχρι στιγμής, όπως πάρτι και βόλτες μέχρι αργά, γιατί πρέπει να ξεκουράζομαι. Αν θέλεις όμως κάτι πολύ, το καταφέρνεις».

 Ο κολυμβητής του Ωρίωνα, αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες της ανοικτής θάλασσας λόγω των ρευμάτων και του κυματισμού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποδοχή που έχει η προσπάθειά του από τους συναθλητές και φίλους του, ενώ θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στους συνομηλίκους του: «Ο αθλητισμός είναι υγεία και προσφέρει πολύ καλή σωματική κατάσταση, αλλά είναι και τρόπος ζωής».
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 13 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Σε μια ακατανόητη και άδικη απόφαση για τον Τεντόγλου, προχώρησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics