Breaking News
19 Νοεμβρίου 2022

Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης: Τριπλό πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη του Τρίτωνα


Η εκπληκτική 16χρονη και πολλά υποσχόμενη κολυμβήτρια του Τρίτωνα Ηρακλείου Άρτεμις Βασιλάκη έκλεψε την παράσταση στο άνοιγμα της αυλαίας του Χειμερινού Κυπέλλου Κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, στο Καρπενήσι, την Παρασκευή (18/11) το βράδυ.

Η Βασιλάκη, με την πρωτιά της στα 1.500μ ελεύθερο και την επίδοσή 17:02.32, πέτυχε ξανά τριπλό πανελλήνιο ρεκόρ 25άρας πισίνας και συγκεκριμένα το συνέτριψε στις κατηγορίες Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων. Το προηγούμενο κατείχε και στις τρεις κατηγορίες η Αντωνία Ρακοπούλου με 17:07.96 από 16/10/2021 στο Χαλάνδρι.

  

Η Άρτεμις δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα: «Στόχος μου ήταν το πανελλήνιο ρεκόρ και δούλεψα ανάλογα. Περιμένω ότι τη νέα χρονιά όλα θα πάνε καλά, χωρίς καραντίνες και εμπόδια. Απώτερος στόχος μια καλή θέση στο Ευρωπαϊκό».

Ο προπονητής της Γιώργος Σουρδής, τόνισε: «Απέδωσε η σκληρή προπόνηση που κάναμε, είμαστε μέσα στους στόχους μας και συνεχίζουμε δυνατά. Έχουμε τη στήριξη του σωματείου και οι συνθήκες προπόνησης είναι πλέον ιδανικές».

Αρκετά καλή ήταν η επίδοση της Μαρίας Ζαφειράτου στα 400μ μικτή ατομική του Εθνικού Πειραιά με 4.52.48.

Στα 1.500μ. ελεύθερο Ανδρών πρώτευσε ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης με 15:37.79 και δήλωσε: «Αποφάσισα να μπω σε όλα τα αγωνίσματα και στην 25άρα και στην 50άρα και στην ανοιχτή θάλασσα, θα είναι μια γεμάτη σεζόν».

Η υπεύθυνης της διοργάνωσης και Ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου δήλωσε για την πρεμιέρα της διοργάνωσης: «Με τον καλύτερο τρόπο και οργανωτικά και αγωνιστικά, με ένα μεγάλο ρεκόρ, άνοιξε η διοργάνωση και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια».

Απονομές έκαναν ακόμα η Γ' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Αλεξία Μαρίνη, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Στέφανος Αυγουλέας και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, Γιάννης Σβερώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 18/11

 

 

 

 

Φενέρμπαχτσε- Παναθηναϊκός 107-77 (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics