Breaking News
13 Νοεμβρίου 2023

Στο «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή το Γιούχτας-Χανιά!


Γιούχτας: Τετάρτη Κύπελλο με Εθνικό, Κυριακή ντέρμπι με Χανιά
Οριστικοποιήθηκε η έδρα του κρητικού ντέρμπι ανάμεσα σε Γιούχτα και Χανιά για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Για πρώτη φορά φέτος ο Γιούχτας θα παίξει ως γηπεδούχος σε γήπεδο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα α φιλοξενήσει τα Χανιά την προσεχή Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο «Γεντί Κουλέ», το οποίο είναι διαθέσιμο, καθώς ο ΟΦΗ δεν έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα λόγω της διακοπής των Εθνικών Ομάδων.

Για την διεξαγωγή του κρητικού ντέρμπι στο γήπεδο του ΟΦΗ σας είχε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα το neakriti.gr

O Γιούχτας τα προηγούμενα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τα είχε δώσει στην Ιεράπετρα, έχοντας απολογισμό στο Βουζουνεράκειο τρεις νίκες με Διαγόρα, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό Β’ και μια ισοπαλία με Ολυμπιακό Β’.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν δύο χρόνια περίπου οι Αρχανιώτες είχαν αγωνιστεί και πάλι στο «Γεντί Κουλέ» ως γηπεδούχοι, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Πόρο (σκορ 1-2), καθώς λόγω κακώς καιρικών συνθηκών το γήπεδο των Αρχανών είχε καταστεί ακατάλληλο.
neakriti.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 13/11

 

 

 

 

Μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του εμβληματικού παλιού πρωταθλητή Ε.Φ.Ο.Επ.Α

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics