Breaking News
27 Νοεμβρίου 2023

To Λίντο συμμετείχε στο 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά Κοριτσιών



Στα Χανιά φιλοξενήθηκε το 1ο FOOTBALL TOURNAMENT FOR LADIES 2023 με την Ακαδημία του Λίντο να συμμετέχει με δύο ομάδες κοριτσιών στις ηλικιακές κατηγορίες ηλικίες 2010+ και 2012+. Η Ακαδημία Λίντο αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Η Ακαδημία του Lido Soccer, την Κυριακή 26-11-2023 στις εγκαταστάσεις του City Sport Center, συμμετείχε στο 1o FOOTBALL TOURNAMENT FOR LADIES 2023 που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στις ηλικίες 2010+ και 2012+. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι Poseidon ladies, Lidο, Εργοτελης, Σφακιά, Souda fc και Panakrotiriakos.

Η Ακαδημία του Lido Soccer συμμετείχε και στα δύο τμήματα με προπονήτρια την Ελένη Παπακωνσταντή. Μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές. Στις

συμμετέχουσες ομάδες απονεμήθηκαν πλακέτες και στις αθλήτριες αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Η Ακαδημία θέλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά, τα παιδιά για την συμμετοχή τους, το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, καθώς και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία μας. Την ομάδα συνόδεψε ο συντονιστής του LIDO SOCCER Σωτήρης Συνάνης»
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 27 Noεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Είναι μόλις 12 ετών, ωστόσο κατόρθωσε να γράψει ιστορία καθώς με το τρίποντο που πέτυχε (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics