Breaking News
17 Ιανουαρίου 2024

Έμαθαν αντιπάλους ΟΦΗ και ΝΟΡεθύμνου για την Α2 πόλο Γυναικών

.
H κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Α2 πόλο Γυναικών πραγματοποιήθηκε με τον ΟΦΗ και το ΝΟΡεθύμνου να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους. Η πρώτη φάση διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα γίνει 11 Φεβρουαρίου με 10 Μαρτίου. Η ομάδα του Ρεθύμνου μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α2 και βέβαια στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει για την άμεση επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία ενώ το συγκρότημα το Κώστα Φιτσανάκη θα επιδιώξει και πάλι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό.
Αντίπαλοι στον 1ο όμιλο όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη στην ΚΟΕ θα είναι οι ΓΣ Ηλιούπολης και Νηρέας Χαλανδρίου ενώ αντίστοιχα στον 2ο όμιλο οι ομάδες που τον απαρτίζουν, προέκυψε να είναι οι Αρης Θεσσαλονίκης, ΝΟ Λάρισας, Νέος Ηρακλής και ΠΕΚΕ Βροντάδου.Αναλυτικά: Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΟΦΗ, ΝΟ Ρεθύμνου, ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέας Χαλανδρίου.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρης Θεσσαλονίκης, ΝΟ Λάρισας, Νέος Ηρακλής, ΠΕΚΕ Βροντάδου.
Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου στη συνέχεια (10-12 Μαΐου) θα παίξουν στα Play off του πρωταθλήματος (οι δύο πρώτες ανεβαίνουν στην Α1) και οι υπόλοιπες τις ίδιες ημερομηνίες στα play out (οι δύο τελευταίες υποβιβάζονται στη Β’ ΄Εθνική).

Έφηβοι και Νεάνιδες
Aπό 2-4 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων- Νεανίδων στα οποία θα λάβουν μέρος και ομάδες της Κρήτης.
Η κλήρωση για την πρώτη φάση των δύο διοργανώσεων διεξήχθη από την ΚΟΕ, με τους αγώνες των Εφήβων να διεξάγονται στο Ηράκλειο και αυτοί των Νεανίδων στα Χανιά.
Για τους Εφήβους τον κρητικό όμιλο συγκροτούν οι: Ακαδημία Ηρακλείου, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Αγίου Νικολάου και ΟΦΗ και αντίστοιχα για τις Νεάνιδες θα παίξουν αντίπαλοι οι: ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου και ΟΦΗ.
Δεν προκρίνεται στην επόμενη φάση (15-17 Μαρτίου) η τελευταία ομάδα κάθε ομίλου. Η Γ’ φάση στους Έφηβους είναι προγραμματισμένη για τις 17-19 Μαΐου και η τελική (F12) για τις 11-13 Ιουλίου. Η τελική φάση (F8) των Νεανίδων είναι προγραμματισμένη να γίνει 11-13 Ιουλίου.
neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ έπαιξε με την φωτιά αλλά τελικά προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics