Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Μπορεί να καταλάβεις καλύτερα κάποιον με τον οποίο είσαι κοντά σήμερα. Ο άλλοι εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα με την πρωτοτυπία και την ικανότητα σου να ακολουθείς το δικό σου κώδικα ή να σκέφτεσαι έξω από το πλαίσιο. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να διευρύνεις τις γνώσεις σου ή απλά να απελευθερωθείς από τις απογοητεύσεις σου. Οι σχέσεις σου απολαμβάνουν μια αξιοσημείωτη ποιότητα αμοιβαίου σεβασμού και αντλείς μεγαλύτερη αίσθηση σκοπού και σπουδαιότητας από αυτό. Με λιγότερη εστίαση στον εαυτό σου και μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ομάδα, συναντάς τη μεγαλύτερη ευτυχία σήμερα και αύριο.

Ταύρος

Οι επικοινωνίες τείνουν να είναι υποστηρικτικές και οι άνθρωποι μπορεί να ζητήσουν τη συμβουλή σου για επαγγελματικά και ηγετικά θέματα σήμερα. Έχεις επίσης την τάση να μάθεις πολλά για τις δικές σου δυνατότητες τώρα. Σκέψου στρατηγικές για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου σε εύθετο χρόνο, παρόλο που είσαι ενθουσιασμένη με την εφαρμογή των ιδεών σου. Η ικανοποίηση προέρχεται από το να βοηθάς τους άλλους με πληροφορίες ή συμβουλές. Αυτή είναι μια θετική στιγμή για εργασιακά θέματα, διαχείριση, συνεργασία και σχέσεις με άτομα που βρίσκονται πάνω από τη δική σου θέση. Η ικανότητα σου να βλέπεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου σε βοηθά να διαμορφώσεις εξαιρετικές στρατηγικές.


Δίδυμοι

Τα συναισθηματικά εμπόδια μπορούν να χαλαρώσουν μέσω ευαίσθητων επικοινωνιών σήμερα. Έχεις την τάση να ενθαρρύνεις τους άλλους να μιλήσουν για τα όνειρα και τις ελπίδες τους έμμεσα, με την προθυμία σου να ακούσεις και αυτή η οργανική προσέγγιση είναι πιο αποτελεσματική και ικανοποιητική. Είσαι ένας εξαιρετικός φυσικός σύμβουλος ή οδηγός τώρα. Οι ενέργειες είναι εξίσου ζωτικής σημασίας για τη σύνδεση με ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου, όσο και για τη δικτύωση και τις ομαδικές δραστηριότητες. Μπορεί να υπάρχει ένα ωραίο πνεύμα συνεργασίας και θετικότητας μαζί σου και παρόλο που η μέρα περιέχει κάποια επαναστατική ενέργεια, αν παραμείνεις ευέλικτη μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστη.

Καρκίνος

Είναι μια σταθερή μέρα για να αναγνωρίσεις προβληματικές περιοχές, καταστροφικές συνήθειες και αυτόματες αντιδράσεις που δε σε εξυπηρετούν καλά. Μπορείς να συμμετάσχεις ευχάριστα στην έρευνα ή σε ένα έργο πάθους. Αυτός μπορεί να είναι ένας πραγματικός χρόνος για να αποκτήσεις νέα γνώση για σημαντικά άτομα στη ζωή σου, αν και αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί άμεσα. Αντίθετα, η παρατήρηση τείνει να σε οδηγεί στα σωστά συμπεράσματα. Εάν αισθάνεσαι λίγο κουρασμένη ή μπλοκαρισμένη δημιουργικά, επιβράδυνε και κάνε κάτι διαφορετικό ή αναζήτησε μια αλλαγή σκηνικού.

Λέων

Μπορεί να ανακαλύψεις κοινά ιδανικά ή πεποιθήσεις που είναι αληθινή πηγή παρηγοριάς. Υπάρχει ένας γλυκός αέρας αποδοχής και κατανόησης γύρω σου σήμερα. Μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση ενθουσιασμού για ένα άτομο ή μια αιτία, ή ένα άτομο στη ζωή σου σε εμπνέει να βελτιωθείς, να αναπτυχτείς ή να φτάσεις σε ένα στόχο που προηγουμένως ένιωθες ότι ήταν απρόσιτος. Ακόμη και με αυτό το καλό συναίσθημα σύνδεσης, ένα επερχόμενο τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μερικές εκπλήξεις. Η ικανότητα σου να κρατάς τα πράγματα ανοιχτά μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη προσωπική απόλαυση και λιγότερη απογοήτευση.

Παρθένος

Η διαίσθηση σου για έρευνα είναι ισχυρή σήμερα και μπορεί να έλξεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Αν και μπορεί να είναι απλό να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την ενέργεια της ημέρας για να επιλύσεις προβλήματα που είναι βαθιά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κατανοήσεις καλύτερα μια πρακτική ανησυχία. Ηρεμείς τους άλλους, κάτι που βοηθάει στη ροή των συζητήσεων. Εξαιρετική ενέργεια είναι μαζί σου για να αποκαλύψεις ενδείξεις, να ερευνήσεις και να διερευνήσεις. Θα νιώσεις πολύ άνετα με την ενέργεια της αντικειμενικότητας και της συνεργασίας.

Ζυγός

Η ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων προέρχεται από τους δικούς σου αγώνες και η σοφία σου μπορεί να τους βοηθήσει ειδικά σήμερα. Μπορείς να προσελκύσεις ανθρώπους στη ζωή σου ή να σε ελκύουν άτομα που έχουν ασυνήθιστες ιδέες και απόψεις ή εναλλακτικούς τρόπους ζωής. Η εξυπηρέτηση των ανθρώπων που αγαπάς με κάποιο τρόπο μπορεί να είναι ικανοποιητική. Οι κοινές δραστηριότητες και η συνεργασία ευνοούνται σήμερα και είναι σημαντικό να αποφύγεις να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε σταθερές δεσμεύσεις με ένα εκκρεμές τετράγωνο Ερμή – Ουρανού. Η σημερινή μέρα αφορά περισσότερο την έμπνευση και τη δημιουργικότητα παρά την προσοχή στη λεπτομέρεια και χρειάζεσαι τέτοιες μέρες.

Σκορπιός

Είσαι σε καλή θέση για να μεταφέρεις αυτό που εννοείς και να επικοινωνείς με αντίκτυπο. Μπορείς να απολαύσεις το να εκφράζεις την πίστη σου σε κάποιον ή να παρέχεις βοήθεια, ιδιαίτερα μέσω συμβουλών ή μετάδοσης πληροφοριών και να βρίσκεις νέα πράγματα για να αγαπήσεις κάποιον. Μπορεί να υπάρξει θετική πρόοδος στο σπίτι, με τις επιχειρήσεις ή προς τον στόχο της μεγαλύτερης ασφάλειας. Ωστόσο οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν την έμπνευση και τη φαντασία περισσότερο από τη δέσμευση ή την προβλεψιμότητα, οπότε κράτησε τις επιλογές σου ανοιχτές και πειραματίσου με διαφορετικές ιδέες και προσεγγίσεις, προτού καταλήξεις σε κάτι οριστικό για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τοξότης

Είσαι έτοιμη να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια σε ένα έργο που σε ενδιαφέρει ή στις σπουδές σου σήμερα. Το κίνητρο για βελτίωση και πρόοδο είναι μαζί σου και αυτό σε τροφοδοτεί. Μπορείς να πετύχεις πολύ περισσότερα απ’ το συνηθισμένο όταν αισθάνεσαι αφοσιωμένη. Ακολουθείς πολύ το δικό σου δρόμο όσον αφορά τις ιδέες και τις αποφάσεις και μπορεί να είσαι πολύ ενθουσιασμένη με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα ή έργα σήμερα, νιώθοντας πάνω από τα πράγματα. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Από τη μια πλευρά μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα παρακινημένη να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου και από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένας αέρα αναξιοπιστίας.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχει περισσότερη σαφήνεια ή διορατικότητα σε ένα θέμα που σχετίζεται με επιχειρήσεις, χρήματα, τιμαλφή ή ιδιοκτησία τώρα. Θα απολαύσεις απόλυτα να μαθαίνεις νέα πράγματα και είσαι ανοιχτή στο να βλέπεις πράγματα με νέους τρόπους που σε ωφελούν. Νιώθεις σταθερή αλλά και εμπνέεσαι σε επαγγελματικά και πρακτικά επίπεδα σήμερα. Δημιουργικές ιδέες για το πως να διαχειρίζεσαι, να χειρίζεσαι ή να αυξάνεις τους πόρους, τα προσωπικά σου υπάρχοντα ή τα χρήματα σου μπορεί τώρα να υπάρχουν. Ωστόσο υπάρχει μια πινελιά αναξιόπιστης ενέργειας στον αέρα.

Υδροχόος

Η σημερινή επιρροή Ερμή – Χείρωνα ενθαρρύνει την απαλή ώθηση των ορίων για να φτάσουμε στην καρδιά των προβλημάτων,. Σε ένα άλλο επίπεδο μπορεί να ελκύεσαι προς πληροφορίες που σε στρέφουν σε ένα νέο και συναρπαστικό ενδιαφέρον ή χόμπι. Η δημιουργική πλευρά σου είναι σε έντονη εστίαση και θα θελήσεις να αναλάβεις δράση αντί απλώς να φανταστείς τι θέλεις, να αναλάβεις δράση αντί απλώς να φανταστείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Οι φίλοι, οι συνεργάτες και τα δίκτυα προσθέτουν αξία στη ζωή σου με πιο διακριτικούς τρόπους απ’ ότι συνήθως.

Ιχθύες

Είσαι συμπονετική και ανεκτική και χαίρεσαι να πιστεύεις στους άλλους ή να δίνεις σε κάποιον το όφελος της αμφιβολίας. Μπορεί να υπάρχει ένα ευχάριστο συναίσθημα συντροφικότητας ή συνεργασίας σήμερα. Οι διαφορές απόψεων φαίνονται λίγο πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν εάν τις προσεγγίσεις από νοητικό και όχι συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να αισθάνεσαι παθιασμένη με ένα έργο ή τελικό στόχο και να έχεις κίνητρο για βελτίωση. Το να εφαρμόσεις τις αρχές σου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό ή ο εθελοντισμός ή η υποστήριξη άλλων μπορεί να σε ανταμείψει. Η σύνδεση με πληροφορίες που σε ωθούν προς τα εμπρός συναισθηματικά μπορεί να είναι ισχυρή.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Με γκολ του Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος (1-0)

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 15/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics