Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Μαρτίου. Περνάς μια ωραία, χαλαρή φάση, κατά την οποία οι φιλίες σου ανθίζουν. Πειραματίζεσαι με νέες συνδέσεις και αλληλεπιδράσεις. Είναι μια καλή στιγμή για τα οικονομικά σου. Καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται σήμερα, είναι η ώρα για restart. Κοιτάς πλέον με απόλυτη ειλικρίνεια και ρεαλισμό τις προβληματικές περιοχές και ανοίγεις ένα παράθυρο στις βαθύτερες ανάγκες σου. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική σύνδεση με κάποιον ή μια ισχυρή ιδέα ή θα μπορούσες να συνδεθείς με μια βαθιά επιθυμία να εργαστείς για ένα όνειρο ή σκοπό.

Ταύρος

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα. Μέχρι τις 11/3, αυτός ο κύκλος ενισχύει τη δημόσια ή επαγγελματική σου απήχηση και την απόλαυση στην επιδίωξη των στόχων σου. Σήμερα καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται, αγκαλιάζεις τις φιλοδοξίες ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Αυτή η διέλευση υποδηλώνει το να ξεπεράσεις τα εμπόδια, να απολαύσεις περισσότερη επαγγελματική επιρροή ή να αισθάνεσαι ενδυναμωμένη μέσω της τρέχουσας αποστολής σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι κάτι ή κάποιον με μεγάλη ένταση, αλλά μπορεί να εμπλέκονται συναισθήματα αγάπης – μίσους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ADVERTISEMENT
Δίδυμοι

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της σε αρμονία με το ζώδιο σου και θα παραμείνει στον ηλιακό 9ο οίκο σου μέχρι τις 11/3. Τα ιδανικά ή οι ελπίδες σου για την αγάπη και τα χρήματα βρίσκονται ψηλά κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Είναι μια καλή στιγμή Για να απελευθερώσεις τη ζωή και τις σχέσεις σου με κάποιο σημαντικό τρόπο. Ακόμα κι έτσι, η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα, κάτι που μπορεί να είναι προσωρινό. Μπορεί να έχεις ιδιαίτερα κίνητρα και ενθουσιασμό για μια ιδέα ή ένα θέμα και οι άλλοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα γι’ αυτά που έχεις να πεις, να διδάξεις ή να μοιραστείς.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα σε ένα οικείο, περίπλοκο τομέα του ηλιακού σου χάρτη, επηρεάζοντας αυτό τον τομέα μέχρι τις 11/3. Αυτή η διέλευση μπορεί να αναδείξει σημαντικά θέματα πάθους, προσκόλλησης και έντασης στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση με τον εαυτό σου. Καθώς η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα σήμερα, μπορείς να απολαύσεις τη σύνδεση με τα πιο έντονα συναισθήματα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Αυτά μπορούν να σε οδηγήσουν σε απαιτητική συμπεριφορά! Είναι σημαντικό να θυμάσαι να σέβεσαι τα όρια σου ενώ απολαμβάνεις τον εαυτό σου.

Λέων

Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στο απέναντι ζώδιο σου σήμερα, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σου. Επιδιώκεις την αρμονία και τη συμφωνία κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί μέχρι τις 11/3. Είναι μια καλή στιγμή για να φέρεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου, να κάνεις ειρήνη με τους ανθρώπους, να εκφράσεις το ενδιαφέρον και τη στοργή σου και να καταβάλεις μεγαλύτερες προσπάθειες για να κατανοήσεις τους άλλους. Σήμερα η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα, κάτι που μπορεί να σε εμπνεύσει να ρίξεις τον εαυτό σου σε μια χαρούμενη, ανταποδοτική επιδίωξη.

Παρθένος

Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, ξεκινώντας έναν ευνοϊκό κύκλο για να φέρεις αρμονία στην καθημερινότητα σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 11/3, έχεις την τάση να δείχνεις τη στοργή σου μέσω βοήθειας και εξυπηρέτησης. Νιώθεις περισσότερη χαρά όταν κάνεις το ρόλο σου στις δουλειές σου. Σήμερα η Αφροδίτη πρόκειται να συναντήσει τον Πλούτωνα και μπορεί να ζήσεις μια στιγμή αλήθειας και πιθανώς επιπλέον κίνητρο για να σταματήσεις μια συνήθεια. Τα συναισθήματα σου είναι δυνατά και μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη.

Ζυγός

Η Αφροδίτη περνά σήμερα σε ένα συμβατό ζώδιο με το δικό σου, κινούμενη σε αρμονία με το ζώδιο σου μέχρι τις 11/3. Αυτός ο κύκλος έχει καλά νέα για την προσωπική σου έλξη, την απόλαυση και την ερωτική σου ζωή. Βελτιώνει επίσης την ικανότητα σου να βλέπεις και να κρίνεις την αξία, ωφελώντας σε τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Με την ευχάριστη ένταση μια διέλευσης Αφροδίτης – Πλούτωνα που επηρεάζει το σήμερα, μπορείς να απολαύσεις φανταστική διορατικότητα. Είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις δραστηριότητες που είναι απορροφητικές ή απαιτητικές. Είσαι εξαιρετικά κοντά στις επιθυμίες, τα θέλω και τις ανάγκες σου οι οποίες μπορεί να είναι στην αρχή λίγο ανησυχητικές, αλλά στη συνέχεια διαφωτιστικές.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου για μια διαμονή μέχρι τις 11/3. Είναι μια στιγμή για να φέρεις περισσότερη αρμονία, διπλωματία, ισορροπία ή ομορφιά στο περιβάλλον του σπιτιού. Είσαι λίγο πιο προστατευτική με την καρδιά σου τις επόμενες εβδομάδες. Ίσως αφιερώσεις αυτό το χρόνο για να συνδεθείς και να μάθεις για τις εσωτερικές σου ανάγκες. Στόχευσε στο να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου, αντί να πιέζεις τα όρια σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Σήμερα ωστόσο, η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα και μπορεί να μάθεις πολλά για τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και τις δικές σου ανάγκες.

Τοξότης

Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα για μια διαμονή μέχρι τις 11/3 και θα απολαύσεις περισσότερο τις καθημερινές υποθέσεις, την επαφή με παλιούς και νέους φίλους, την εξερεύνηση πνευματικών ενδιαφερόντων και θεμάτων και την εκμάθηση νέων πραγμάτων. Η αγάπη και η επικοινωνία συνδέονται στενά μεταξύ τους σε αυτόν τον κύκλο. Σήμερα η Αφροδίτη προσεγγίζει την ευθυγράμμιση με τον Πλούτωνα και οι στενές σχέσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν με ιδιαίτερη προσοχή και ένταση. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου ή να πείσεις και να ευχαριστηθείς με αυτά που λες.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο σου και περνά στον τομέα των αξιών σου σήμερα, όπου θα παραμείνει έως τις 11/3. Οι στοργές σταθεροποιούνται κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου περισσότερο από το συνηθισμένο και εκτιμάς τις απλές απολαύσεις. Οι περιστάσεις φαίνεται να πλαισιώνουν όμορφα τα φυσικά σου ταλέντα. Σήμερα με την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα, μπορεί να προκύψουν νέες γνώσεις για θέματα που αφορούν τα χρήματα ή τις επαγγελματικές υποθέσεις, όπως και τα βαθιά συναισθήματα για τι έχεις και τι όχι. Στην ιδανική περίπτωση έχεις το κίνητρο να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο που σχετίζεται με χρήματα, χρόνο, ιδιοκτησία ή σεβασμό.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη μετακομίζει στο ζώδιο σου σήμερα για μια διαμονή που θα διαρκέσει έως τις 11/3. Αυτή η διέλευση φέρνει μια εξαιρετική τάση για να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου και να προσελκύσεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου. Είσαι πιο ελεύθερη με τα συναισθήματα σου και είσαι πιο διαθετημένη να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή να τον απολαύσεις πληρέστερα τις επόμενες εβδομάδες. Με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σου επίσης σήμερα, ίσως θελήσεις να προχωρήσεις ένα προσωπικό σχέδιο. Η απόκτηση αυτοκατανόησης μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 11/3. Αυτή η κίνηση μπορεί να σηματοδοτήσει μια περίοδο εκκαθάρισης με τις στοργές σου ή μια περίοδο που επανεξετάζεις συγκεκριμένα έργα, στάσεις ή προσκολλήσεις. Φαίνεται ότι χρειάζεσαι χρόνο για να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα δικά σου συναισθήματα τις επόμενες εβδομάδες και με πολλή δραστηριότητα σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σου ήδη, αυτό μπορεί να συμβεί σε πολλά τμήματα ζωής. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για ανακαλύψεις, καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται. Μπορεί να βιώσεις μια ουσιαστική ανασκόπηση των συναισθημάτων σου ή να απολαύσεις μια δυνατή στιγμή.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Τρεις μεταβολές στην κορυφή στο ranking list της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 16/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics