Breaking News
08 Απριλίου 2024

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Γιάννης Ταουσιάνης στο τέλος της αναμέτρησης στην Ηλιούπολη και την ανώμαλη προσγείωση με βαριά ήττα για την ομάδα του...

 

Αναλυτικά είπε: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας… Απλά τη μοίρα τη διαμορφώνει ο καθένας μόνος του και αυτό το λέω γιατί το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις με αυτό το γρήγορο γκολ που πετύχαμε γι’ άλλη μια φορά. Από ‘κει και μετά πετάξαμε ένα ημίχρονο, δεν είχαμε καθόλου ηρεμία να κρατήσουμε μπάλα και να γίνουμε δημιουργικοί και μπήκαμε σε μία διαδικασία μονάχα άμεσων επιθέσεων και μονομαχιών. Τέλος πάντων δείξαμε ένα πρόσωπο αλλοτριωμένο από αυτό που έχουμε εμείς σαν ομάδα. Ενώ έχουμε όλη τη διάθεση να αλλάξουμε πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο βρισκόμαστε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ, ρισκάρουμε κάποια πράγματα, δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την ηρεμία να πετύχουμε γκολ και σε κάθε σχεδόν αντεπίθεση του αντιπάλου με κακές αμυντικές εκτιμήσεις μας δεχόμασταν γκολ. Εχουμε δει φέτος πολλές φορές το να πέφτουμε, να σηκωνόμαστε και να ξαναπέφτουμε, όμως οφείλουμε ν’ αποκτήσουμε μία ισορροπία, αυτή είναι η υποχρέωση μας… Είχα πει την προηγούμενη αγωνιστική ότι ήμασταν σε μια καλύτερη θέση από αυτή που ήμασταν, τώρα είμαστε σε μία χειρότερη θέση απ’ ό,τι ήμασταν πριν από αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε σε αυτούς τους τέσσερις τελικούς που υπάρχουν».

Για τη συνέχεια σημείωσε: «Σε όλα τα παιχνίδια η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική, υπάρχει μια κούρσα με δρομείς που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο και πιθανές απώλειες να τις εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος Και αυτό ίσως να παίξει το ρόλο του για το ποιος θα κόψει το νήμα στο τέλος. Για το αν αυτή η ήττα θα σηματοδοτήσει πράγματα θα το δούμε στο τέλος…».
neakriti.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα της Διπλής Σταδιοδρομίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics