Breaking News
21 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Νωρίς σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να αναπτύξεις ένα σταθερό ρυθμό. Απέφυγε τις παρορμητικές κινήσεις αυτή τη στιγμή. Καθώς η μέρα προχωρά, μπορείς να αξιοποιήσεις την παραγωγική σου ενέργεια για εργασία, οικονομικά, επαγγελματικές και πρακτικές υποθέσεις. Οι επιλογές σου είναι λογικές και όσο πιο παραγωγικός είσαι, τόσο καλύτερα νιώθεις. Αυτός ο χρόνος σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατός με το να χειρίζεσαι καλύτερα τις καθημερινές σου συνήθειες, τις δουλειές ή την υγεία σου. Οι επικοινωνίες σε παρακινούν να κάνεις θετικές αλλαγές και βελτιώσεις.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινάει με μια ανησυχία αλλά είναι διαχειρίσιμη, αρκεί να αποφύγεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές απότομα. Επιπλέον καθώς η μέρα προχωρά οι επικοινωνίες σε ενθαρρύνουν να ρίξεις την ενέργεια σου σε έργα στα οποία έχεις περισσότερο έλεγχο. Είσαι σε μια εξαιρετική θέση για να αναπτύξεις ένα έργο σε σχέση με κατοικίδια ή σπουδές. Νιώθεις καλά με τη δουλειά και τις δεσμεύσεις σου και αντλείς ικανοποίηση από την αυτοπειθαρχία. Ένα χόμπι ή ένας έρωτας μπορεί να έχει ισχυρή επίδραση πάνω σου και η αφοσίωση σε κάτι ή σε κάποιον που αγαπάς σε παρακινεί και σε καθοδηγεί.


Δίδυμοι

Νωρίς σήμερα η ανυπομονησία μπορεί να σε ξεγελάσει και να πιστέψεις ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Ωστόσο δεν είναι ώρα για βιασύνη. Όσο κυλά η μέρα αναζητάς παραγωγικές και εποικοδομητικές δραστηριότητες. Ασχολείσαι λιγότερο με συναισθηματικά θέματα και περισσότερο με αυτό που λειτουργεί για σένα. Η οικοδόμηση σχέσεων με την οικογένεια μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να βοηθάς τους άλλους και η αφοσίωση σου εκτιμάται. Μπορεί να αισθάνεσαι ευχάριστα με το να είσαι αφοσιωμένος σε κάποιον ή σε ένα έργο που αφορά κατοικίδια ή να αισθάνεσαι πιο δυνατός όταν υποστηρίζεις κάποιον.

Καρκίνος

Νωρίς σήμερα οι ενέργειες είναι λίγο – πολύ ανυπόμονες και αυτό δεν βοηθάει στο να παρθούν καλές αποφάσεις. Αφιέρωσε χρόνο για να κατανοήσεις τα συναισθήματα σου για ένα θέμα προτού προχωρήσεις. Καθώς η μέρα προχωρά βλέπεις την αξία του να είσαι υπομονετικός. Οι επικοινωνία σε βοηθά να εστιάσεις σε αυτό που είναι πραγματικά βιώσιμο και αξίζει την προσοχή σου. Ίσως προτιμάς να δουλέψεις για την οικοδόμηση των σχέσεων ή των έργων σου. Μπορεί να αισθάνεσαι έλξη προς την εξειδικευμένη μάθηση ή την ανάπτυξη δεξιοτήτων τώρα και θέλεις να συνεισφέρεις κάτι πολύτιμο.

Λέων

Νωρίς σήμερα δεν είναι η ώρα να προχωρήσεις σε αποφάσεις χωρίς πρώτα να λάβεις υπόψη όλα τα γεγονότα, καθώς η ανυπομονησία μπορεί να θολώσει τη λογική. Ευτυχώς οι επικοινωνία σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια πιο παραγωγική ενέργεια για εργασία, χρήματα, επαγγελματικές και πρακτικές υποθέσεις καθώς η μέρα προχωρά. Το να αφοσιωθείς σε μια ειδική ενασχόληση μπορεί να σε βοηθήσει να καθαρίσεις το μυαλό σου. Είσαι σε καλή θέση και αισθάνεσαι πιο ενδυναμωμένος και υπεύθυνος για πρακτικά θέματα. Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείς και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου δημιουργικά.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, ενθαρρύνοντας σε να προσεγγίσεις και να συνδεθείς. Οι ενέργειες νωρίς σήμερα μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις αποσυντονισμένη. Ευτυχώς καθώς η μέρα προχωρά, οι διελεύσεις σε τοποθετούν σε σημείο για να αναπτύξεις ένα έργο για κατοικίδια ή να προχωρήσεις σε μελέτες. Μπορεί να αισθάνεσαι καλά με τη δουλειά και τις δεσμεύσεις σου και να αντλείς μια αίσθηση ικανοποίησης από την αυτοπειθαρχία. Είναι πιο εύκολο να ρυθμίσεις τον εαυτό σου ιδιαίτερα με δημιουργικές αναζητήσεις.

Ζυγός

Οι ενέργειες νωρίς σήμερα μπορεί να σε αφήσουν ανήσυχο. Προσωρινά δεν είναι εύκολο να καταλάβεις κάποιον, αλλά καθώς η μέρα προχωρά οι διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να είσαι παραγωγικός παρά τα περίπλοκα συναισθήματα. Στην πραγματικότητα είσαι σε καλή θέση να χτίσεις εμπιστοσύνη σε μια στενή σχέση και να προσθέσεις κάποια δομή στις οικιακές σου ρυθμίσεις. Οι διελεύσεις βοηθούν στην ενίσχυση του εσωτερικού σου κόσμου ή της πεποίθησης των συναισθημάτων σου. Επίσης μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για αυτό-ανακάλυψη.

Σκορπιός

Ενώ η Σελήνη στο ζώδιο σου μεγεθύνει τα συναισθήματα σου, θα σου είναι εύκολο να εστιάσεις σε ότι είναι πρακτικό καθώς προχωρά η σημερινή μέρα. Η σύνθετη δυναμική των σχέσεων γίνεται λιγότερο ανησυχητική καθώς εστιάζεις περισσότερο στο να είσαι παραγωγικός. Η ανυπομονησία δίνει τη θέση της σε μια στρατηγική νοοτροπία. Στην πραγματικότητα είναι μια καλή στιγμή για να πάρεις λογικές και τεκμηριωμένες αποφάσεις στις σχέσεις. Η συνεργασία αυτή τη στιγμή έχει νόημα. Δείχνεις την υποστήριξη σου και την αφοσίωση σου σε κάποιον ή ένα σκοπό.

Τοξότης

Η μέρα ξεκινά με κάποια παρορμητικότητα ή ένταση αν δεν είσαι σίγουρος που να κατευθύνεις την ενέργεια σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά θα μπορούσες να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένος στη δουλειά σου ή σε ένα πρόγραμμα για τη βελτίωση της υγείας. Η αυτοπειθαρχία έρχεται πιο φυσικά αν η καρδιά βρει το ρόλο της. Δίνεις λίγη περισσότερη προσοχή στις προαισθήσεις ή τα όνειρα σου και μπορείς να αποκτήσεις εξαιρετική εικόνα για θέματα εργασίας ή υγείας. Οι τρέχουσες διελεύσεις φαίνεται να σε βάζουν στο σωστό σημείο για ενίσχυση, υποστήριξη ή αναγνώριση.

Αιγόκερος

Αν και η μέρα ξεκινά με κάποια ένταση αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, οι διελεύσεις σε βοηθούν να ρυθμίσεις τον εαυτό σου καθώς η μέρα προχωρά, ιδιαίτερα με δημιουργικές αναζητήσεις. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για πειθαρχεία ή τοποθέτηση ορίων. Ένα έργο μπορεί να σου δώσει μια βαθύτερη αίσθηση σκοπού. Είναι πιθανό να αφήσεις την ένταση και να ρίξεις την ενέργεια σου σε έργα τα οποία έχεις μεγαλύτερο έλεγχο. Μπορεί να είσαι σε μια ιδιαίτερα παραγωγική φάση και να αισθάνεσαι απόλυτα αφοσιωμένος σε ένα εγχείρημα ή κάποιο άτομο.

Υδροχόος

Η μέρα μπορεί να απαιτήσει πολλά από εσένα το πρώτο μισό της, αλλά είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Καθώς η μέρα προχωρά έχεις την τάση να αναζητάς παραγωγικές και εποικοδομητικές δραστηριότητες. Ωστόσο είναι λιγότερο πιθανό να επικεντρωθείς σε συναισθηματικές καταστάσεις. Η οικοδόμηση σχέσεων με την οικογένεια μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να βοηθάς τους άλλους και η αφοσίωση σου να εκτιμάται. Οι επικοινωνίες σε βοηθούν να χτίσεις εμπιστοσύνη σε μια οικεία ή στενή σχέση ή να προσθέσεις δομή στη ζωή του σπιτιού.

Ιχθύες

Η μέρα ξεκινά με φιλοδοξία αλλά έλλειψη ξεκάθαρου σχεδίου. Αλλά καθώς η μέρα προχωρά, η συγκέντρωση σε ότι είναι πρακτικό είναι πιο φυσική. Η συνεργασία μπορεί να είναι παραγωγική. Προτιμάς να εστιάζεις στο χτίσιμο των σχέσεων ή των έργων σου. Η υποστήριξη από ένα φίλο μπορεί να έρθει μέσω εποικοδομητικών συζητήσεων. Είναι καιρός να ανακαλύψεις ικανοποιητικούς τρόπους για να φέρεις περισσότερη ισορροπία σε μια φιλία ή συνεργασία. Το να εστιάζεις λιγότερο στα αποτελέσματα, σημαίνει ότι ανταλλάσσεις πληροφορίες και απολαμβάνεις τη ροή πιο φυσικά.

 tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 21/05/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics