Breaking News
11 Μαΐου 2016

Μέσα στην πίστα του Le Mans οι Yamaha, Aprilia, Honda και λοιπές δυνάμεις είχαν τσίτα τα γκάζια. Έξω από αυτήν βαρούσαν... κόφτες τα "εργαλεία" των χορηγών! Το θέαμα εντυπωσιακό. 

 

Την Κυριακή 8/5, διεξήχθη το 5ο MotoGP της χρονιάς στην πίστα του Le Mans, όπου οι ομάδες των Aprilia, Ducati, Honda, Suzuki, Yamaha, αλλά και οι "δορυφορικές", χάρισαν πλούσιο θέαμα εντός πίστας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Οι μηχανές πάντως δεν ήταν τα μόνα... εργαλεία που εντυπωσίασαν, καθώς οι "κόφτες" βαρούσαν ανελέητα και εκτός πίστας! Και γι' αυτό ευθύνονται οι εντυπωσιακές καλλονές των χορηγών, τα λεγόμενα paddock girls που διατηρούσαν την πίεση στα "κόκκινα". Κι αν δεν έχεις δυνατό "cooling system", η κατάσταση ζορίζει... Εμείς προειδοποιήσαμε, η ευθύνη δική σας!


To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics