Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO Beach Handball 2023 με τη συμμετοχή των Εθνικών μας ομάδων Ανδρών και Γυναικών,

οι οποίες κατέλαβαν τις 4ες θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Ναζάρε της Πορτογαλίας το διάστημα 24-28 Μαΐου 2023.

Γυναίκες (Γ’ Όμιλος): Ουγγαρία, Ελλάδα, Νορβηγία, Σλοβακία
Άνδρες (Γ’ Όμιλος): Ισπανία, Ουκρανία, Σουηδία, Ελλάδα


Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια της Εθνικής Γυναικών Beach Handball, Μαρία Καραντώνη δήλωσε: «Η κλήρωση είναι βατή. Σίγουρα δεν γνωρίζουμε τα ρόστερ των αντιπάλων μας διότι το τουρνουά διεξάγεται νωρίς και σε περίοδο που πολλά πρωταθλήματα σάλας θα είναι ακόμα σε εξέλιξη. Το σημαντικό για την ομάδα μας είναι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι αθλήτριες, καθώς θα έχουμε λίγες ημέρες προετοιμασίας και θα πρέπει να μπούμε αμέσως σε τακτικές προπονήσεις».

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Ανδρών Beach Handball, Γιάννης Λαζαρίδης είπε: «Το EURO σαν διοργάνωση είναι δύσκολη. Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες πλέον καλλιεργούν το Beach Handball και δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει το φαβορί για το χρυσό. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε εμείς καλά και να έχουμε όλους τους αθλητές στη διάθεση μας. Η κλήρωση είναι αισιόδοξη, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει κάτι».
fosonline.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μυθικά επιτεύγματα από τον Μίλτο Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιεβέν (vid)

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics