Breaking News
14 Μαΐου 2024

Εξαιρετική παρουσία είχαν Λαγουδάκης και Χνάρης με την Εθνική U16


Βαρδαλαχάκης Μανώλης
Με Πετρούπολη κληρώθηκε στον ημιτελικό το ΓΕΛ Γαζίου
Δύο νέα ταλέντα του ΟΦΗ, ο Κωνσταντίνος Λαγουδάκης και ο Μάνος Χνάρης τα πήγαν περίφημα με την Εθνική Ομάδα Προπαίδων U16, συμμετέχοντας στην αποστολή για το αναπτυξιακό τουρνουά U-16 της UEFA, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σαράγεβο.

Η Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα επικράτησε 2-0 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, στην 2η αγωνιστική έχασε στα πέναλτι με 4-3 από την Ουγγαρία ενώ στην 3η αγωνιστική έχασε με 4-2 από την Σλοβενία. Η Ελλάδα κατετάγη τρίτη στο τουρνουά. Πρώτη ήταν η Σλοβενία, στη δεύτερη θέση η Ουγγαρία και τέταρτη κατετάγη η διοργανώτρια,

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ο Λαγουδάκης αγωνίστηκε βασικός και στα τρία παιχνίδια ενώ ο Χνάρης μπήκε ως αλλαγή στην πρεμιέρα και στην συνέχεια ήταν στην 11αδα στα επόμενα ματς με Ουγγαρία και Σλοβενία.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Τεντόγλου:Αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics