Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2016

Την απόσυρση του #58 από όλες τις κατηγορίες των MotoGP ανακοίνωσε την Πέμπτη (8/9) σε ειδική τελετή στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli, o ισχυρός άνδρας της Dorna, Carmelo Ezpeleta.



Την απόσυρση του #58 από όλες τις κατηγορίες των MotoGP ανακοίνωσε σε ειδική τελετή στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli, o ισχυρός άνδρας της Dorna, Carmelo Ezpeleta. Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι άρρηκτα δεμένος με τον Marco Simoncelli, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 23 Οκτωβρίου του 2011, σε ηλικία 24 χρόνων, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Sepang, σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

"Ο αριθμός του από δω και στο εξής ανήκει στην οικογένεια Simoncelli", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ezpeleta κατά την τελετή που διεξήχθη λίγο πριν την έναρξη της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που λαμβάνει χώρα πριν από κάθε αγωνιστικό 3ήμερο.

Κατά την εκδήλωση, ο πατέρας του αείμνηστου "SuperSic", παρέλαβε ένα μικρό τρόπαιο με τον αγαπημένο αριθμό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των 250cc και ανακοίνωσε παράλληλα ότι η ομάδα που έχει δημιουργήσει με την ονομασία "Sic 58 Squadra Corse" θα λάβει μέρος του χρόνου (2017) στην κατηγορία Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Πριν λίγα χρόνια αποσύρθηκαν το #48 και το #74 προς τιμήν των Shoya Τomizawa και Daijiro Kato που έχασαν τη ζωή τους ο πρώτος το 2010 και ο δεύτερος το 2003 κατά τη διάρκεια αγώνων.

Για διαφορετικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την προσφορά τους στο σπορ, έχουν αποσυρθεί το #34 του Kevin Schwantz και το #65 του Loris Capirossi.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics