Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2016

Με τον Γκονσάλο Πασιένσια να δείχνει απολύτως έτοιμος και να «κτυπά την πόρτα» της 11αδας, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, σε φιλική αναμέτρηση, προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη το πρωϊ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο 22χρονος Πορτογάλος, πήρε πρωτοβουλίες, συμμετείχε σε αρκετές φάσεις και αποδεικνύει ότι αποτελεί ακόμη μία αξιόπιστη λύση στην «γραμμή κρούσης» των πρωταθλητών, μαζί με τον Οσκαρ Καρντόσο και τον Ιντέγε Μπράουν. Ο Πασιένσια σκόραρε στο 12ο και στο 68ο λεπτό, ενώ για την «ελαφρά ταξιαρχία», μείωσε ο Περογαμβράκης στο 34`.
Στην αναμέτρηση αγωνίσθηκε και ο Δημήτρης Σιόβας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και στο άμεσο μέλλον θα προσφέρει ακόμη μία εναλλακτική στον Πάουλο Μπέντο για την άμυνα των «ερυθρολεύκων», καθώς και ο Κώστας Φορτούνης, που προς το παρόν δεν φαίνεται να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics