Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2016

Από τη στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος έβγαλε κανονικά τη σημερινή προπόνηση, θα είναι -εκτός απροόπτου- παρών στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

 Ο αρχηγός της ΑΕΚ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την επιθυμία του να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού στο Φάληρο κι έτσι όλα δείχνουν ότι η Ενωση θα έχει στη διάθεσή της τον άνθρωπο που «ηρεμεί» και οργανώνει το παιχνίδι της.
 Αντίθετα, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τους άλλους δύο παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ο Ούγκο Αλμέιδα ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάτι που σημαίνει ότι συμπληρώνει δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων και ως εκ τούτου οι πιθανότητες συμμετοχής του περιορίζονται. Τέλος, ο Ρόναλντ Βάργκας έκανε θεραπεία και αργότερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για την κάκωση στον προσαγωγό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics