Breaking News
03 Οκτωβρίου 2016

Με τη λέξη «Συνεχίζουμε...» περιέγραψε ο Τιμούρ Κετσπάγια το (άμεσο) μέλλον του στην ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. 

 Ωστόσο, αυτό που ισχύει είναι πως δεν έχει παρθεί απόφαση για το μέλλον του Γεωργιανού, ο οποίος βρίσκεται υπ΄ατμόν μετά την αποκαρδιωτική εικόν που παρουσίασε η ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Οι Μπάγεβιτς, Μαϊστόροβιτς άκουσαν τις απόψεις του Κετσπάγια για όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη συνάντηση που διήρκεσε μία ώρα. Φεύγοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πάροδο της Σπύρου Λούη, ο Κετσπάγια παραμένει προπονητής της ΑΕΚ μέχρι νεοτέρας. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν διαψεύδουν ότι υφίσταται θέμα προπονητή κι αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Πιθανότατα, λοιπόν, διεξάγεται έρευνα αγοράς για να διαπιστωθεί ποιοι τεχνικοί είναι διαθέσιμοι και αν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική. Το διάστημα της διακοπής δίνει την ευκαιρία να απορροφηθούν οι κραδασμοί της συντριβής και να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με νηφαλιότητα. Κι αυτό μπορεί να σημαίνει είτε άμεση αντικατάσταση, είτε μια δεύτερη ευκαιρία στον Γεωργιανό. Οπως και να έχει το θέμα, η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics