Breaking News
10 Οκτωβρίου 2016

Ο Γάλλος φορ υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε φόρμα

Την επιθυμία του να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι σε θέση να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και δεν έχει χάσει το ένστικτο του επιθετικού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα L’ EstRepublicain ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ξέρω ότι μερικούς εξαιρετικούς παίκτες της Νανσί, όπως ο Τζούνιορ Νταλέ και ο Μπενουά Πεντρετί. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαι επιλεκτικός. Εάν κάποιος σύλλογος μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι δεν θα έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Η επιθυμία μου είναι ένα ακόμα όπλο και ειλικρινά είμαι βέβαιος πως είμαι σε θέση να αγωνιστώ διότι βρίσκομαι σε φόρμα και δεν έχω χάσει το ένστικτο του επιθετικού.

Είμαι σχεδόν στο ιδανικό βάρος και έχω βρει τη σωστή τόνωση των μυών. Έχω προπονηθεί με την δεύτερη ομάδα της Οσέρ την περασμένη εβδομάδα και ήταν φανταστικά. Θα συνεχίσω μαζί τους για δύο ακόμα εβδομάδες. Για μένα ήταν έκπληξη να με δω ακόμα και σε αυτό το επίπεδο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics