Breaking News
07 Νοεμβρίου 2016

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού θα πάρει τη θέση του τραυματία Καπίνο

Ο Στέφανος Καπίνο τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τέθηκε νοκ άουτ για τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας.

Αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι ο 30χρονος γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος ειδοποιήθηκε από το επιτελείο του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε, να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το φιλικό με τη Λευκορωσία, αλλά και το ματς με τη Βοσνία για προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης έχει αγωνιστεί και στα 8 ματς της τρέχουσας σεζόν στη Super League, ως βασικός κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του Αγρινίου, μετρώντας 758 αγωνιστικά λεπτά κι έχει δει την εστία του να παραβιάζεται 7 φορές

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics