Breaking News
21 Νοεμβρίου 2016

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκο ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο οποίος εξαργυρώνει με το νέο συμβόλαιο τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Παναγιώτη Γλύκο για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2019. Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου 1986 και βρίσκεται στον Δικέφαλο από το καλοκαίρι του 2007, έχοντας καταγράψει 102 συμμετοχές υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας. Διανύοντας την 8η σεζόν του (μια χρονιά σε Ολυμπιακό Βόλου και ένα εξάμηνο σε Αγροτικό Αστέρα είχε δοθεί δανεικός) κάνει κατά γενική ομολογία την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του και επανήλθε στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας, στην οποία έχει αγωνιστεί 4 φορές».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics