Breaking News
22 Νοεμβρίου 2016

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς για 11η σεζόν κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου Σουηδού ποδοσφαιριστή, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει πως έξω από το Friends Arena της Στοκχόλμης θα βρίσκεται το άγαλμα του, για να τον θαυμάζουν όλοι οι φίλαθλοι και μετά το τέλος της καριέρας του.

Φυσικά ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήθελε και πολύ για να πετάξει μερικές ακόμα θεϊκές ατάκες, όπως το «είναι κάτι εξωπραγματικό.Συνήθως γίνεσαι άγαλμα όταν πεθαίνεις, αλλά εγώ είμαι ακόμη ζωντανός. Όταν θα πεθάνω κι εγώ, το άγαλμα αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει για πάντα», που είπε μετά την ανακοίνωση, ενώ σήμερα το προχώρησε ακόμα παραπάνω με συνέντευξή του στην Aftonbladet.

«Όπως ο Ναπολέων κατέκτησε την Ευρώπη, έτσι κι εγώ έκανα το ίδιο σε κάθε χώρα στην οποία πήγα», είπε ο Ζλάταν και συνέχισε: «Θέλω να πάω στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να κατακτήσω και τις ΗΠΑ. Πάντα ήθελα να ρισκάρω και να δοκιμάζω νέες προκλήσεις. Ήμουν καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν, αυτό δεν είναι μυστικό. Είχαμε μια δυνατή ομάδα, η οποία γινόταν καλύτερη χρόνο με το χρόνο. Αυτό, όμως, είναι τώρα στο παρελθόν. Έχω ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και αναζητώ νέα πράγματα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics