Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης φέρεται να δέχτηκε απειλές ακόμα και για τη ζωή του, πριν τον αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως αποκαλύφθηκε κατά την απολογία του.

Ο δικηγόρος του ισχυρού άνδρα του Ηρακλή, Δ. Καρπετόπουλος υποστήριξε πως άγνωστοι τηλεφώνησαν τόσο στον πελάτη του, όσο και στον υπεύθυνο Τύπου του «Γηραιού» και τους απείλησαν. 

Χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος του Παπαθανασάκη τόνισε κατά την απολογία του πελάτη του στην πειθαρχική επιτροπή: «Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στις 30 Νοεμβρίου, όπου κόπηκαν μόλις 37 εισιτήρια, μπήκαν στο γήπεδο άτομα που ανήρτησαν πανό το οποίο επισύρει πρόστιμο 15.000 ευρώ. Το έκαναν και πάλι οι οπαδοί της αυτόνομης Θύρας 10. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ δέχτηκε τηλεφώνημα στο οποίο απειλήθηκε ότι αν εμφανιστεί στο γήπεδο ο Σπύρος Παπαθανασάκης και ο ίδιος ο υπεύθυνος Τύπου θα τους σκοτώσουν».

Και συμπλήρωσε: «Μετά από αυτό και επειδή υπάρχει διαρκής όξυνση με συνεντεύξεις, πορείες και παρουσία στα ραδιόφωνα από τους συγκεκριμένους ανθρώπους, η διοίκηση αποφάσισε να μην εκδώσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Έχουν πρόθεση να εκδιώξουν τον κ. Παπαθανασάκη και στη λογική αυτή κινούνται τους τελευταίους οκτώ μήνες».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics