Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΕΚ εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 17’, λόγω αποβολής του Ναμάσκο, συνέτριψε στο Ολυμπιακό Στάδιο με 4-0 τον Λεβαδειακό.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Σιμόες, ο Πέκχαρτ στο 50’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 67’ βρήκε δίχτυα ο εξαιρετικός Γαλανόπουλος. Το... κερασάκι στην εμφάνιση της ΑΕΚ έβαλε στο 80’ ο Πατίτο διαμορφώνοντας το εμφατικό 4-0 απέναντι στους Βοιωτούς που απείλησαν για πρώτη φορά στο 88’ (!) με τον Μάντζιο. 
Διαιτητής: Μπλάνας

Κίτρινες: Μεντί, Μάντζιος, Μιλιάζες

Κόκκινες: 17΄ Ναμάσκο

ΑΕΚ (Ζ.Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες (80΄ Τσέλιος), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Αραβίδης (84΄ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (74΄ Αλμέιδα)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ.Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος (33΄ Τόπι), Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλτσάς, Μεντί (20΄ Μοσχονάς) , Τόνι Σίλβα (76΄ Βασιλείου), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics