Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2016

Ισοπεδωτικός ήταν ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε 5-1 της Καλλιθέας στο "Ελ Πάσο", για το Κύπελλο Ελλάδας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ο Παναιτωλικός πήγε στα αποδυτήρια με 4-0. Οι Ρόσα (15’), Μαρκόφσκι με κεφαλιά (21’), ξανά Μαρκόφσκι με πλασέ από κοντά (27’) και Κλέσιο (39’) είχαν διαμορφώσει το 4-0.

Στην επανάληψη ο Ουαρντά βρήκε τον Ρόσα στο 73’ κι αυτός έκανε το 5-0.

Η Καλλιθέα πέτυχε το γκολ της τιμής, με τον Τοπάλι να διαμορφώνει στο 84’ το τελικό σκορ. 

Καλλιθέα: Ντούνης, Λεβέντης, Πάτας, Μουκτάρης, Σταμόπουλος, Γκίνι, Κατσικογιάννης (60’ Τοπάλι), Μάκο, Σταματάκος (75’ Ηλιάδης), Τσίπρας, Γουόρντεν (61’ Σμυρλής) 

Παναιτωλικός: Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κουτρουμάνος, Χαντάκιας, Μάκος, Μάρκος Πάολο (63’ Βασιλούδης), Ρόσα, Ουάρντα, Κλέσιο (63’ Γιαννιώτης), Μαρκόφσκι. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics