Breaking News
26 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πάολο Ντιμπάλα είναι ο μεγάλος μετεγγραφικος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας αναζητούν έναν παίκτη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “μερένχες” θα κινηθούν για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού το ερχόμενο καλοκαίρι, ξεκινώντας επαφές με τη διοίκηση της Γιουβέντους. 

Η εφημερίδα “Mundo Deportivo” αναφέρει πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα αποχωρήσει από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής σεζόν και ήδη ο Ζινεντίν Ζιντάν αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Ο 23χρονος παίκτης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ισπανία, με τον Ζιντάν να θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για την κορυφή της επίθεσης της “Βασίλισσας” της Ευρώπης. Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics