Breaking News
14 Ιανουαρίου 2017

Ο επιβαρυμμένος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου «Δ. Κοντικάκης» λόγω της έντονης χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Άρη για την 10η αγωνιστική της Football League.

  Ο διαιτητής Κουτσιαύτης, σύμφωνα με όσα ορίζει ο ΚΑΠ, έδωσε ραντεβού με τις δύο ομάδες την Κυριακή (15/1) την ίδια ώρα (15:00) στο «Δ. Κοντικάκης», ωστόσο, και πάλι φαντάζει εξαιρετικά αμφίβολη η διεξαγωγή του αγώνα.   Για το σκοπό αυτό, η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας έστειλε επιστολή στη Football League με την οποία ζητά την οριστική αναβολή του αγώνα και τον ορισμό του σε νέα ημερομηνία προκειμένου να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία της Κυριακής (15/1). Μάλιστα, όπως τονίζουν οι «σταχυοφόροι» τη συγκεκριμένη επιστολή συνυπογράφει και η ΠΑΕ Άρης.

FOOTBALL LEAGUE

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Σάββατο 14 Ιανουαρίου  Αγροτικός Αστέρας – Άρης αναβλήθηκε Κυριακή 15 Ιανουαρίου 14:00

Αναγέννηση Καρδίτσας – Χανιά 15:00

Καλλονή – Απόλλων Σμύρνης 15:00

Αχαρναϊκός – ΟΦΗ 15:00

Κισσαμικός – Πανελευσινιακός 15:00

Αιγινιακός – Τρίκαλα 15:00

Παναιγιάλειος – Πανθρακικός 15:00

Καλλιθέα – Σπάρτη 15:00 Πανσερραϊκός – Λαμία (ΕΡΤ3) 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics