Breaking News
15 Ιανουαρίου 2017

Η Ξάνθη επιβλήθηκε στα Πηγάδια του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς με τον ΠΑΣ να αξίζει κάτι καλύτερο. Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ξάνθης ήταν ο Σολτάνι ο οποίος άνοιξε το σκορ ενώ το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Γιουνές, πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, που έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα. Γήπεδο:  "Ξάνθη ARENA" Γκολ: 22' Σολτάνι, 88' Γιουνές Κίτρινες: 69' Ντε Λούκας, 80' Μπαξεβανίδης/56' Κοζορώνης Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας) Βοηθοί: Κ. Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Π. Πάτρας (Μακεδονίας) 4ος: Π. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές (89' Ράνος), Σολτάνι (83' Λάζιτς), Λουσέρο, Χατζητερζόγλου (78' Παπαγεωργίου), Βασιλακάκης, Φλίσκας. ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος (75' Ναδάλες), Τζημόπουλος, Ζάιρο, Ακόστα, Κοζορώνης (64' Βιντάλ), Κούτρης, Σκόνδρας, Μαμπουλού (76' Κόντε).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics