Breaking News
27 Ιανουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ σύσκεψη με θέμα την έδρα που θα φιλοξενήσει τον  τελικό του κυπέλλου ανδρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, ο οποίος έχει οριστεί για τις 19/2.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν μέλη της ΕΟΚ, εκπρόσωποι των δύο ομάδων, καθώς και της αστυνομίας. Οι δύο ομάδες, μαζί με την ΕΟΚ, συμφώνησαν πως η καλύτερη λύση για όλους είναι να γίνει ο αγώνας στην Λάρισα, αλλά οι εκπρόσωποι της αστυνομίας επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν, γιατί θέλουν πρώτα να ελέγξουν αν το συγκεκριμένο γήπεδο τηρεί τις διατάξεις για την ασφάλεια. Αν τελικά η λύση της Λάρισας απορρίφθει από την αστυνομία, τότε ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics