Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2017

 

Πολύ υψηλές θέσεις στο ranking του Eurobasket.com κατέχουν οι ελληνικές ομάδες, ενώ ψηλότερα από τις ομάδες του Eurocup βρίσκονται αυτές του Basketball Champions League.

 

Το ελληνικό μπάσκετ, παρά την κρίση στη χώρα, εξακολουθεί να κατέχει θέση στην ελίτ του αθλήματος στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είναι τρίτος στην κατάταξη του Eurobasket.com, ο Παναθηναϊκός έκτος, η ΑΕΚ 14η, ο Άρης 26ος και ο ΠΑΟΚ 42ος.

Την κορυφή κατέχει η Ρεάλ, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ακολουθεί, ενώ πίσω από τους «ερυθρόλευκους» και πάνω από τους «πράσινους» βρίσκονται Φενέρμπαχτσε και Ερυθρός Αστέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Top 10 βρίσκονται τρεις ομάδες του Basketball Champions League, η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη (Νο 7), η Μπεσίκτας (Νο 8) και η Μονακό (Νο 10), ενώ στην ένατη θέση είναι η Μπασκόνια. Το Eurocup δεν έχει καμία ομάδα στην πρώτη δεκάδα και η πρώτη παρουσία ομάδας που παίζει στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι αυτή της Βαλένθια στο νούμερο 11.

Για την κατάταξη των ομάδων συνυπολογίζονται μεταξύ άλλων τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. sport-fm.gr

120703

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics