Breaking News
16 Μαρτίου 2017

Το κυριακάτικο θα είναι το τέταρτο «μεγάλο ματς» της καριέρας του 38χρονου ρέφερι και τα άλλα τρία δεν ανέδειξαν νικητή.

Το τέταρτο ντέρμπι της καριέρας του και πρώτο των «αιωνίων αντιπάλων» θα σφυρίξει σε μερικές ημέρες ο Γιώργος Κομίνης.

Ο 38χρονος ρέφερι που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2011/12, έχει στο παρελθόν διευθύνει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ της 21ης Φεβρουαρίου του 2016 (2-2), το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ της 29ης Μαϊου του 2016 (0-0) και το Παναθηναϊκος-ΑΕΚ της τρέχουσας σεζόν (0-0).

Ετσι όλα τα «μεγάλα» ματς που σφύριξε έληξαν ισόπαλα, όπως και οι 7 από τις συνολικά 16 αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού της οποίες διεύθυνε ως τώρα (5 νίκες-7 ισοπαλίες-4 ήττες).

Αντίθετα το κυριακάτικο θα είναι μόλις το 8ο παιχνίδι του Ολυμπιακού με εκείνον «άρχοντα» και το αντίστοιχο ρεκόρ των «ερυθρολεύκων» είναι 4-2-1.

Πηγή: gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics