Breaking News
31 Μαρτίου 2017

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Τα play off θα κρίνουν ποιες ομάδες θα προκριθούν στο final 4 της Euroleague και αυτά είναι τα ματς που μετρούν περισσότερο.


Η ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη από την Αναντολού Εφές ήταν ανώδυνη, αλλά για τον Βασίλη Σπανούλη κάθε απώλεια έχει τη δική της σημασία. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά το ματς με τους Τούρκους «βγήκε μπροστά» κι έστειλε το μήνυμά του ενόψει των play off:
«Καλώς ή κακώς στην ομάδα που παίζουμε το σημαντικό είναι οι επιτυχίες και οι τίτλοι. Κανένας δε θα θυμάται αν παίξαμε καλά όλη τη χρονιά ή όχι. Σκοπός είναι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε», είπε ο Σπανούλης, ο οποίος μετά από απανωτούς τραυματισμούς έδειξε ότι σιγά-σιγά επανέρχεται:
«Πέρασα μία πολύ άσχημη περίοδο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για ενάμιση μήνα με τους προσαγωγούς μου και ήρθε και η γρίπη στο τέλος για να με… αποτελειώσει. Θα μπορούσα να είχα τραυματιστεί αυτή τη περίοδο και να έχανα τα κρίσιμα παιχνίδια. Αισθάνομαι καλύτερα, υγιής και κάθε παιχνίδι που περνάει πατάω καλύτερα στο γήπεδο. Είμαι πολύ κοντά στο να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν στην αρχή της χρονιάς».

Για το αν ο Ολυμπιακός κρατά κάτι από το χθεσινό ματς απάντησε: «Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά διαστήματα και να βελτιώσουμε τα άσχημα. Πρέπει να βρούμε περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Είχαμε και τον τραυματισμό του Ερικ και την αδιαθεσία του Μιλουτίνοφ μέσα στο παιχνίδι. Καλώς ή κακώς στην ομάδα που παίζουμε το σημαντικό είναι οι επιτυχίες και οι τίτλοι. Κανένας δε θα θυμάται αν παίξαμε καλά όλη τη χρονιά ή όχι. Σκοπός είναι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Ενόψει της συνέχειας ο αρχηγός των Πειραιωτών έδωσε το σύνθημα: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν αν η χρονιά θα είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη. Η ομάδα έχει τον δικό της τρόπο, όπως και εγώ έχω τον δικό μου για να προετοιμάζομαι για τέτοια παιχνίδια και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Το αποτέλεσμα θα δείξει τι θα καταφέρουμε».

Ρωτήθηκε εάν έχει στο μυαλό του κάποια ομάδα που θα προτιμούσε στους προημιτελικούς: «Όχι, όχι. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, που μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα. Και άλλες φορές στο παρελθόν και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα το έχουμε απολέσει αυτό το πλεονέκτημα. Γι’ αυτό πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να είμαστε αυτοί που πρέπει τώρα που θα κριθεί η συμμετοχή στο Final 4 και το πρωτάθλημα».

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν με φοβίζει κάτι συγκεκριμένα. Είμαστε μία ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού».
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics