Breaking News
04 Απριλίου 2017

Αίσιο τέλος υπήρξε στην περίπτωση του Μιχάλη Μπουκουβάλα με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα να δέχεται διακανονισμό των χρημάτων που του χρωστάνε

Ο Αγρινιώτης αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την ΠΑΕ Ηρακλής και υπέγραψε τον διακανονισμό του, χωρίς όμως να πάρει προκαταβολή ή μέρος των χρημάτων.

Έτσι η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι αύριο θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν κατά την διάρκεια της ημέρας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και ο Παναγιώτης Λαδάς συμφώνησε με την ΠΑΕ Ηρακλής για διακανονισμό των οφειλομένων του αν και δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί απο τον γηραιό για την δική του υπόθεση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics