Breaking News
16 Απριλίου 2017

Η Βαλένθια ήταν ανώτερη, πάτησε... γκάζι στο τέλος και νίκησε την Μπαρτσελόνα με το ευρύ 76-59 πιάνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της ACB.


Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο παιχνίδι με την Βαλένθια και... παραδόθηκε στην τελευταία περίοδο, όπου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έφτασαν στη νίκη με 76-59. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Βαλένθια έπιασε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της ACB (20-7), ενώ η Μπαρτσελόνα απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις, καθώς έμεινε 5η με ρεκόρ 18-9.


Ο Πιερ Οριόλα ξεχώρισε για τους νικητές με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 15' συμμετοχής, ενώ 12 πόντους πρόσθεσε ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο. Για την Μπαρτσελόνα, ο Αντε Τόμιτς είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου αγωνίστηκε για 19 λεπτά και είχε 5 πόντους με 2/8 σουτ. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν άποντος σε 9' συμμετοχής.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics