Breaking News
-->

Γιατί ξαφνιάστηκαν στη McLaren;

21 Απριλίου 2017

Στη McLaren ξαφνιάστηκαν από την αξιοπιστία της Honda την τελευταία ημέρα των δοκιμών του Μπαχρέιν, κάτι που τους μπέρδεψε λίγο.

 


Ενώ τα προβλήματα... δίνουν και παίρνουν για τη McLaren λόγω του κινητήρα της Honda, ξαφνικά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα των δοκιμών παρουσίασε μία ξαφνική αξιοπιστία, με τον Στόφελ Φαντόρν να γράφει 81 γύρους και τον τέταρτο χρόνο της ημέρας. Γεγονός που μπέρδεψε λίγο τους ανθρώπους της ομάδας του Γουόκινγκ, αφού ήταν κάτι που δεν το περίμεναν.

«Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι συνέβη. Αλλάξαμε τέσσερις φορές το MGU-H και το πρωί της Τρίτης... παρέδωσε πνεύμα. Αλλάξαμε τον κινητήρα και κάναμε 17 γύρους. Την Τετάρτη δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι λάθος και μετά απλά τρέξαμε χωρίς προβλήματα. Είναι λίγο περίεργο», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής των Βρετανών, Ερίκ Μπουγιέ.

Πάντως, όπως και να έχει, στη McLaren θα μπορούσαν να το δουν αυτό ως κάτι θετικό και να το αναλύσουν, ώστε να βρουν τη λύση και να τη χρησιμοποιήσουν και στο μέλλον για να σταματήσουν τα προβλήματα για τους δύο πιλότους τους. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε τρεις αγώνες η McLaren δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics