Breaking News
27 Απριλίου 2017

Ο Ντικ Αντβοκαατ, που δουλεύει στη Φενέρμπαχτσε, θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Ντάνι Μπλιντ, ο οποίος απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ολλανδίας, μετά την ήττα στη Βουλγαρία (0-2) για την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου 2018.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (KNVB) αναζητεί το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό και σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο ο Αντβοκαατ αποδέχθηκε την πρόταση και θ' αναλάβει τους «οράνιε», με βοηθό τον Ρούουντ Γκούλιτ.
Ο 69χρονος κόουτς έχει συμβόλαιο με τη «Φενέρ» έως την 1η Ιουνίου και η ομοσπονδία της χώρας πιστεύει πως θα είναι στον πάγκο της εθνικής ομάδας στις 31 Μαίου, στο φιλικό ματς κόντρα στο Μαρόκο. Η ομοσπονδία της Ολλανδίας κατέληξε στη λύση του Αντβοκαατ, μετά τις αρνήσεις από τους Χεν Τεν Κάτε και Φρανκ Ντε Μπουρ.
Μετά την ήττα στη Σόφια οι «οράνιε» έμειναν έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο στον Α΄ προκριματικό όμιλο, Γαλλία. Η εθνική ομάδα είναι σε άσχημη περίοδο, που συνεχίζεται μετά την αποτυχία να προκριθεί στα τελικά του Euro 2016, δύο χρόνια μετά την τρίτη θέση που είχε κατακτήσει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics