Breaking News
13 Μαΐου 2017

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των παικτών του μπάσκετ... Το πρωτοποριακό ρομποτικό μηχάνημα εξάσκησης σουτ, που εντάσσουν στην προπόνησή τους διακεκριμένοι καλαθοσφαιριστές του ΝΒΑ, θα παρουσιάσουν τα στελέχη του Athens Sports Hall σε μια ανοικτή για το κοινό εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού πολυχώρου την Κυριακή 14 Μαΐου.

 

Την εκδήλωση παρουσίασης θα πλαισιώσουν μεγάλες προσωπικότητες από το χώρου του ελληνικού μπάσκετ, διακεκριμένοι αθλητές, όπως οι πρώην διεθνείς Παπαλουκάς, Αλβέρτης, Ντικούδης και Τσαρτσαρής καθώς και οι εν ενεργεία διακεκριμένοι μπασκετμπολίστες (Παπαπέτρου κ.α.). Μάλιστα διεθνείς νέοι παίκτες θα αποτελέσουν την ομάδα επίδειξης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, με παράλληλες δράσεις, διαγωνισμούς κ.α.

Το ρομποτικό μηχάνημα αποτελεί ολοκληρωμένο σταθμό προπόνησης και σύμφωνα με τους ειδικούς υπόσχεται εγγυημένα αποτελέσματα στους χρήστες του μηχανήματος με θεαματική βελτίωση στα στατιστικά δεδομένα ανά άτομο. Το 100% ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενο μηχάνημα δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης από δύο ή τρεις αθλητές με προγραμματισμένα drills και εναλλακτικές ρυθμίσεις από τον εκάστοτε αθλητή (απεριόριστες επιλογές).


Το πλήρες τηλεγράφημα του Γιάννη Χατζηδοπαυλάκη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics