Breaking News
17 Ιουλίου 2017

Το Ρέθυμνο συνεχίζει να... συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ για την επόμενη σεζόν και, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, «έκλεισε» τους Κάρλος Μέντλοκ και Στέφαν Μούντι.

 

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα είναι μία από τις πιο δραστήριες στο μεταγραφικό «παζάρι». Οι Κρητικοί έχουν ανακοινώσει ήδη τους Χιου Ρόμπερτσον, Τρέιβον Ράιτ και Σακ Γκούντουιν και οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν ότι συνέχεια θα δώσουν οι Κάρλον Μέντλοκ και Στέφαν Μούντι.


O Mέντλοκ είναι ένας 30χρονος γκαρντ που έχει αποφοιτήσει από το Eastern Michigan University και πέρσι αγωνίστηκε στην γερμανική Μπράουνσβαϊγκ μετρώντας 13.8 πόντους και 4.2 ανά αγώνα.

Από την άλλη, ο Στέφαν Μούντι είναι 24 ετών και προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπόρ, με την οποία μέτρησε 9 πόντους, 4.1 ασίστ και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics