Breaking News
25 Ιουλίου 2020

"Έσπασαν καρδιές" στον- καθιερωμένο πλέον- αγώνα μεταξύ των μικρών αθλητών του τμήματος μπάσκετ ΠΡΟΜΙΝΙ απέναντι στους ΓΟΝΕΙΣ τους, ο οποίος διεξήχθη την Τρίτη 7/7 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι για… γερά νεύρα καθώς χαρακτηρίστηκε από δυνατά μαρκαρίσματα και συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα, ενώ κρίθηκε τελικά στην παράταση με οριακή διαφορά στο σκορ.
Βεβαίως, το ροζ φύλλο αγώνα πήραν για μια ακόμα χρονιά οι μικροί αθλητές, αναγκάζοντας τους γονείς τους να καταφύγουν… στα νόστιμα πιάτα του εστιατορίου των εγκαταστάσεων προκειμένου να «πνίξουν» τη στεναχώρια τους. Πραγματικός νικητής, ωστόσο, ανακηρύχθηκε και φέτος η έκδηλη χαρά στα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων και, αναμφισβήτητα, η αγάπη τους για το άθλημα.
Εύχομαι ολόψυχα και την επόμενη χρονιά να είμαστε άπαντες παρόντες και, κυρίως, υγιείς και δυνατοί.
Coach Αντώνης Γ.

irakliooaa.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics