Breaking News
22 Νοεμβρίου 2020

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ντάνουτ Λούπου, ο οποίος πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 και είχε μπει εσπευσμένα στην εντατική σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου.

 Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Ρουμανία, ο 53χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και είναι έτοιμος τις επόμενες μέρες να πάρει εξιτήριο.

Μάλιστα, φέρεται να έκανε και δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: “Ήταν σκληρή η δοκιμασία. Το πιο δύσκολο ήταν η διαχείριση του ψυχολογικού κομματιού, αλλά πλέον είναι όλα καλά. Αυτή την εβδομάδα ή την μεθεπόμενη θα βγω από το νοσοκομείο”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics