Breaking News
25 Μαρτίου 2021

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 - 2ος όμιλος (1η αγωνιστική): Ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε ένα πολύτιμο αποτέλεσμα στη «γαλανόλευκη»
Θανάσης Μαργαρίτης  


 : «Μίλησε» η μαχητική ψυχή των Ελλήνων!

Η Ελλάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ, έχοντας ως στόχο να δείξει μία ανταγωνιστική εικόνα. Οι «φούριας ρόχας» είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, με τους διεθνείς μας όμως να δείχνουν ψυχή στο δεύτερο μέρος και να καταφέρνουν να παίρνουν μια πολύτιμη ισοπαλία με 1-1! Ο Μοράτα στο 33′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ενώ ο Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 57′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Περισσότερα σε λίγο…

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Γιορέντε, Ράμος (46′ Μαρτίνεθ), Γκαρθία, Γκαγιά, Όλμο (65′ Πέδρι), Ρόδρι, Κόκε (72′ Τιάγκο), Φ. Τόρες (72′ Οϊαρθάμπαλ), Μοράτα, Κανάλες (65′ Χιλ)

Ελλάδα (Τζον Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Τζαβέλλας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μπακάκης, Τσιμίκας (80′ Κυριακόπουλος), Ζέκα, Μπουχαλάκης, Μάνταλος (46′ Τζόλης), Λημνιός (46′ Σιώπης), Μασούρας (66′ Φορτούνης), Μπακασέτας (78′ Γιακουμάκης)
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

 

Στο Νόβι Σαντ οι Σάρισες Φλώρινας για το Europe Cup γυναικώνΠέμπτη, 25 Μαρτίου 2021

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 25/03/2021

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics