Breaking News
16 Μαΐου 2021

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Ολλανδίας (Eredivisie) με τη διεξαγωγή της 34ης αγωνιστικής. Η (ήδη υποβιβασμένη) Φένλο αποχαιρέτισε με ήττα (4-0 από την Έμεν, η οποία πάντως δεν απέφυγε τα μπαράζ) με τον Γιώργο Γιακουμάκη να μένει εκτός αποστολής.

 

Αυτό σημαίνει ότι ο Κρητικός επιθετικός ολοκλήρωσε μία εντυπωσιακή χρόνια με 26 τέρματα στο πρωτάθλημα, όντας ο πρώτος σκόρερ “κλείνοντας” τη σεζόν με 30 γκολ συνολικά: 26 στην Eredivisie, τρία (3) στο κύπελλο Ολλανδίας (επίσης με τη φανέλα της Φένλο) κι ένα Εθνική Aνδρών στο φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο.

Αναλυτικά οι πέντε πρώτοι στο σκόρερ στο φετινό Ολλανδικό πρωτάθλημα:

1. Γιώργος Γιακουμάκης (Φένλο) 26
2. Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν) 19
3. Στέφεν Μπεργκχουίς (Φέγενορντ) 18
4. Ντανίλο Περέιρα ντα Σίλβα (Τβέντε) 17
5. Ράι Βλουτ (Χεράκλες) 16

Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία του Γιακουμάκη, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση του Νίκου Μαχλά, του Γιάννη Αναστασίου, του Γιώργου Σαμαρά και του Άγγελου Χαριστέα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα Ολλανδικά γήπεδα.

Πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τον διεθνή φορ με τη μεταγραφή του να θεωρείται δεδομένη και τη Φένλο να έχει θέσει ψηλά τον (οικονομικό) πήχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1

Super League: Τεσσάρα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο (video)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics